Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok ideges?

Miért vagyok ideges?

Figyelt kérdés

Hetwk ota ideges vagyok, ez a dolog szunni nem akaro... Van hogy 1-2 orara full nornalis vagyok aztan hirtelen pufff aki a legkozelebb van azt tamadom..

Lehet az idiota emberek miatt??

Vagy miattad?? Kerjuk segitsen kretén kerdeseinek 100%bak elkerulesevel!

Megertesuket koszonjuk!

Mindenki ba***a meg... Tovabbi szep estet.

2017. máj. 28. 20:50
 1/8 anonim válasza:

Néhány lehetséges ok:

Gyermekkori nevelésbeli rossz minták, feloldatlan "görcsök"; Hormonális és/vagy indulatkezelési problémák... stressz, rossz életvitel (sok energiaital, kávé, kevés mozgás, felborult alvásrendszer), betegségek... és a többi és a többi.

Amint látod, ez akár lehet rendkívül komplex probléma, mindenképp gondold át, milyen életet élsz, hogy érzed mely területek okozhatnak gondot. Érdemes volna legalább szüleiddel társalognod erről. Nem említetted, hogy meddig mész el ilyen esetben, mit teszel, így AKÁR orvosi segítség kérése sem árthat.

2017. máj. 28. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Dobj be egy felest haver attól megnyugszol. Ha mégse akkor megiszol mégegyet.
2017. máj. 28. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi köze az idegeskedésednek a Tini Párkapcsolatok kategóriához? Elhiszem zavarnak az idióták mint írod, de konkrétan ha nem találod az Emberek -> Emberi tulajdonságok kategóriát te sem vagy más.
2017. máj. 28. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Csapd ki.
2017. máj. 28. 21:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez egy felhívás , hogy miattuk szenvedek!! Az öklöm már fáj, mert ha meglátok egy fas* kérdést, akkor a falat verem hogy lenyugodjak, az illető baromsága miatt...

Az egész pár hónapja kezdődött, mikor egyszer csak elegem lett az egészből és rájöttem, hogy mindenki egy fas* körülöttem és hogy az emberek idegesítőek, van hogy valaki hozzámszól és elkezdek vele ordibálni, hogy hagyj már békén idegesítesz, de ezt csak viccként fogja fel és nevet, én meg mégjobban ideges leszek és legszívesebben wháááááá nem bírom, csak csak 1 dolgot kérek........ Tartsa magába mindenki a fas*ságát tényleg olyan k*va nagy kérés ez, most komolyan ha feltesz valaki ide egy kérdést, akkor átse gondolja csak úgy egyből kiírja, a 90%át a kérdező maga megtudja válaszolni, ha egyszer is végiggondolja a többi 10% meg olyan eszement agyfas* tartalommal bír, hogy mikor ránézek eret vágnék legszívesebben...

Persze tisztában vagyok vele, hogy én is idióta vagyok, de legalább nem ba***atok másokat a létezésemmel, szűnjetek már meg!

2017. máj. 28. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Idegbajos állat vagy, a debil privátjaidból is kiderül.

Nem véletlenül tiltottalak le.

2017. máj. 28. 21:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem ertem utolsó, de biztos! Amugy joejt mindenkinek , en most ledolok..
2017. máj. 28. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vágd fel az ereidet! Ez az, oldal azért van, hogy mindenféle kérdést feltehes, ha hülyeség hülyeség, de ha te normálisan fogod fel, és nirmálisan válaszolsz annak aki kérdezte akkor te jobb vagy. Ha meg csak idegeskedsz akkor meg egy idegbajos F**z vagy! Én nagyon jókat szoktam nevetni az idióta kérdéseken, de ha te meg nem tudod figyelmen kívül hagyni az idióta kérdéseket akkor nem lépj be azt kész.
2017. máj. 29. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!