Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piroska Gergő kérdése:
16 éves fiú vagyok "Kocka" És nem merek egy lányt se megszólitani És ideges leszek ha a közelembe van egy Segitenétek hogyan tudnám ezt "eltüntetni"?
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 23:47
1/3 anonim válasza:
Én egy "kocka" lány vagyok. Jobban ki tudom magam fejezni írásban. És furcsamód neten ismertem meg a szintén "kocka" páromat. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ebben az esetben nem feltétlenül muszáj szóban közeledned. De ha mindenképp ezen szeretnél változtatni arra sajnos nem tudok jó tippet mondani. Csak egy tapasztalatomat mondtam el, hogy írásban is lehet kezdeményezni ha nagyon nem megy a személyes dolog a próbálkozásaid ellenére sem.
2/3 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok csak nem annyira kocka. Van egy csaj aki màr régota tetszik egy busszal járunk és pszt tarsaim már el is mondták neki de ettöl fuggetlen ideges leszek ha jön reggel és nem merem megszólitani
3/3 anonim válasza:
Nekem egy hete sikerült legőznöm úgy,hogy haverokkal akartunk menni piálgatni és hamarabb elkezdtem és amikor oda értünk a haverom hazába akkor tudtam meg,hogy lesznek ott lányok is de annyira "feloldódtam, hogy simán tudtam önmagamat adni és ez azóta tart lehet hülyén hangzik de így sikerült legyőznöm ezt és örülök neki mert ha jött egy lány annyira ideges voltam, hogy beszélni sem mertem és rosszul éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!