Meztelenül aludni tényleg olyan egészséges mint a neten írják? Tapasztalt már valaki kifejezetten pozitív hatást? Pl jobban alszik, nyugodtabb stb
Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 16:26
11/25 anonim válasza:
Évek óta ruha nélkül alszom, de semmi különös pozitív hatást nem tapasztaltam még.
12/25 anonim válasza:
Nyáron előfordul, hogy meztelenül alszom. Magány ellen észrevettem, hogy jó hatással van, nyugodtabban alszom annak ellenére is, hogy hiányolok egy társat, akivel aludhatnék. Valószínűleg azért hat jól ilyen esetben a meztelenül alvás, mert közvetlenül simogatja a testet a takaró.
13/25 anonim válasza:
Pihentetőbb nyugodtabb az alvás meztelen.
14/25 anonim válasza:
mindig meztelenül alszom és jó érzés 21 F
15/25 anonim válasza:
Én is nyugodtabban, kipihentebben ébredek, mert van mikor kénytelen vagyok valamit felvenni! Akkor többször felébredek!
4-es válaszoló! Sorkatonaként is meztelenűl aludtam!
16/25 anonim válasza:
Én nyugodtabban alszom ha meztelenül vagyok.
17/25 anonim válasza:
Nem tudom,hogy mennyivel egészségesebb,de én nyáron (pl már most is) meztelenül alszok,egész egyszerűen azért mert pizsamában megfulladok annyira meleg van..
18/25 anonim válasza:
Én télen nyáron meztelenül alszom. Énnekem így jó így kényelmes. De biztos van olyan is aki nyáron is zoknit húz, neki úgy kényelmes, Szerintem ez is olyan, hogy embere válogatja...
19/25 anonim válasza:
Én is régóta meztelenül alszom télen-nyáron. Nekem így kényelmes, már nem is tudnék ruhában aludni.
20/25 anonim válasza:
az egy életérzés, persze a természetben a legjobb de lakásban is része az egésznek. próbáld ki és megtudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!