Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A barátnőm miért lepődött meg...

A barátnőm miért lepődött meg mikor beengedtem és kulcsra zártam mögötte a kaput?

Figyelt kérdés
Itt az ajtót mindig zárni szoktuk, láttam a szemén, hogy olyan furán néz.
2017. máj. 28. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz vele megbeszélni? Amikor furán nézett miért nem kérdezted meg és mondtad el, hogy nálunk bezárjuk a kaput? Végtelenül egyszerű téma, ennél már csak bizalmasabb témák vannak.

régóta vagytok együtt?

2017. máj. 28. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha 1-2 hónapja ismeritek egymást és először járt nálad, akkor szerintem érthető volt az aggodalma.

De egyébként igen, inkább tőle kéne megkérdezni.

2017. máj. 28. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen nem zárják az ajtót.Szokatlan lehetett neki meg azért ijesztő lehet egy lány számára,hogy rázárják az ajtót.
2017. máj. 28. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
En pl rosszul is leszek, ha tudom, hogy be vagyok zarva. Itthon se zarjuk a kaput meg az ajtot se, csak ha nincs itthon senki. Nem is birnam.
2017. máj. 28. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Ha az utcátokba költözne egy falka cigány, akkor meg nyitott kapunál nem tudnál létezni.
2017. máj. 28. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen barátnőd?

Nő vagy és a baráti barátnőd, vagy pasi vagy és a csajodról beszélünk, mert nem mindegy!

Ha az első, akkor meglepődött, mert ahol ő lakik, biztonságos környék és nem zárják a kapukat.

Ha utóbbi, akkor leírták már neked előttem, plusz ő is biztonságos helyen lakik, ahol ez ismeretlen fogalom.

Javaslatom:

"Látom meglepődtél, hogy bezártam a kaput!Felétek nem szokás?... mert akkor irigyellek a közbiztonság miatt!"

2017. máj. 28. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:

5os van itt eleg cigany

Ha valaki be akar jonni, akkor az ugyis be fog

Nem a masfel meteres kapu fogja visszatartani meg a bejarati ajto :D

2017. máj. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!