Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lepődött meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepődött meg, hogy másnak viszek virágot?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, félévvel ezelőtt próbálkoztam nála virággal (igen, vannak ilyen pasik, nem, nem kérek privátözönt lányoktól). De nem tud többet elképzelni mint barátság. A viszony azóta is jó stbstbstb.

Tegnap egyik rokonomhoz mentem szülinapozni, virágot vittem. Nahát, ebben a nagy városban összefutottam vele, ő távolról picit ijedten nézett rám. Közelérve nem mosolygott, nyitott szájjal csodálkozott, hol a bal, hol a jobb szemembe fókuszált, mint aki szellemet látott. Kissé ijedt hangon kérdezte "virágot viszel egy lánynak?"

EZ MEG MI A F:ASDÁWÉELROM VOLT???

2016. febr. 29. 21:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. febr. 29. 21:01
 2/19 anonim ***** válasza:
Én azt kérdeztem volna: máris halottak napja van...?
2016. febr. 29. 21:03
 3/19 anonim ***** válasza:

Szerintem megijedt, hogy neki viszed, és ismét el kell utasítania.

Vagy ha a helyzetetek változott az első virágos incidens óta, akkor lehet meggondolta magát.

Inkább az előbbi.

Virágot az öltözőmbe. cupp-cupp. :)

2016. febr. 29. 21:05
 4/19 anonim ***** válasza:
48%
Vagy belegondolt, hogy ezt most más lány kaphatja, azaz találtál egy tőle jobbat és valami irigység, csalódottság vagy hasonló volt benne.
2016. febr. 29. 21:12
 5/19 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. 27/N
2016. febr. 29. 21:24
 6/19 anonim ***** válasza:

Dehogy v olt irigy!!

1. "Távolról picit ijedten nézett rám"

Persze, hogy megijedt, mert nem akart virágot, legalábbis nem tőled, nem romantikus értelembe véve"

2. "Közelérve nem mosolygott" Nem örült, hogy lát, miért mosolyogjon? Ha nem örülök vkinek résem mosolygok. Valószínű meg is lepted. Lehet azt hitte, h. őt üldözöd.

3. "nyitott szájjal csodálkozott, hol a bal, hol a jobb szemembe fókuszált"

Tipikus rémült tekintet. Nyitott száj. Meglepődés, riadtság, bal-jobb szemeden járatta a tekintetét. Ismét ijedtség, rémület, csodálkozás. Megijedt. Amit a 2. pontban is leírtam. Igencsak azt hitte, hogy őt üldözöd a virággal, vagy szerelmeddel.

4. "Kissé ijedt hangon kérdezte "virágot viszel egy lánynak?"

Persze hogy te is láttad, hogy ijedt.

Nem azért amire gondolsz.

Nyílvánvaló, hogy azt gondolta: " te jó ég, megbeszéltük, h. csak haver, akkor most minek van itt ezzel a virággal? Nekem hozta? Ugye nem nekem hozta???

2016. febr. 29. 21:52
 7/19 anonim ***** válasza:
én csak azt nem értem, ha véletlenül futottatok össze, akkor miből gondolja, hogy neki viszed? mert az oké lett volna, ha megbeszélitek, h találkoztok, és úgy lát a virággal, de így?
2016. febr. 29. 21:56
 8/19 A kérdező kommentje:
nem hitte, hogy neki viszem. Csak meglepődött, a villamosmegállóban futottunk össze, kb. 20 másodperc erejéig. Nem tudom, 6-os ezt miből vetted le.
2016. febr. 29. 22:14
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

A hatos tuti pasi.

Hiába nem akart tőled semmit, rosszul esik neki, hogy te esetleg túlléptél rajta és másnál próbálkozol.

Úgy legyen lottó ötösöm.

2016. febr. 29. 22:22
 10/19 anonim ***** válasza:

6.os vagyok.

saját tapasztalat.

Volt már úgy, hogy tudtad, hogy valami lehetetlen mégis arra gondoltál, hogy ez biztos, hogy így van.

Velem megtörtént, hogy tudtam, hogy rémeket látok de közben meg féltem, mert előtte ért hasonló élmény: pl. elüt egy autó, mert nem áll meg a lámpa előtt, nem úgy nézett ki mint ami megáll, előre lejátszottam a fejemben, hogy kész vége, meghalok.

Vagy egy koma túl gyorsan és idegesen jött felém, én meg félreugrottam mert azt hittem bántani fog, fényes nappal, egy üzlet előtt...

Szóval tudatalatt tudta hogy nem neki hozod, de lehetett benne egy kis félsz, mert volt más hasonló élménye veled.

Vagy csak kérdezd meg. Egyébként ha akar valamit tőled, akkor a fél év alatt miért nem közeledett feléd?

2016. febr. 29. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!