Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Radics Peti bevallotta, hogy...

Radics Peti bevallotta, hogy a pénzért videózik! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

De állitólag meg bánta, de mégis ígért 2. évadot a kamu facebook idiótákból.

A TheVR új twitch streamében (new era - real talk) 4 óra 29 percnél beszél erről többek között és valamikor később még jobban bele megy és azt is mondja, hogy a pénz miatt csinálja.

2017. máj. 28. 02:28
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
60%

Aki Radics Petire azt mondja, hogy igénytelen, az nem látott még Molnár Krisztiánt, vagy UNFIELDet. :D

Én mint aki művészeti körökben mozog ezerszer inkább nézem meg pl.: Radics szinkronparódiáit vagy Facebook idiótáit, mert abban legalább van munka. A többi gyerek mit csinál? Maga elé rakja a kamerát és vergődik, aztán jobb esetben talán megvágja a videót... de általában még azt sem, és eszik mint a szart!

Radics Petire mondhatjátok, hogy jajj de undorító meg káromkodik, meg ilyenek, de őszintén, ti nem szoktattok kikelni magatokból? Ti nem tudtok néha alpári dolgokon szórakozni? A Ponyvaregényt sokan műalkotásnak hívják, mégis ugyan olyan alpári mint amit ti most értéketlen mosléknak neveztek. Én speciel szeretem mindkettőt, csak a képmutatást nem értem.

2017. máj. 28. 15:21
 32/39 anonim ***** válasza:
76%
Végignéztem azt amit mondtál a videóból... MEG SE EMLÍTI, hogy pénzért csinálja. :D Mi a fenét láttál? :D
2017. máj. 28. 16:06
 33/39 anonim ***** válasza:
76%

Mit kell ezen gondolkozni?

Jó szórakoztató! Jobb, mint a sóderklubb... megérdemli a pénzt.

2017. máj. 29. 08:33
 34/39 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom mikor vallotta be hogy a pénzért csinálja, de gratulálok te rosszindulatú f*&z! :D

Peti bevallotta nyilvánosság előtt hogy hibázott és megpróbálja javítani a hibáját (FB idióták 2. évad.. szerinted miért szünetel és nem folytatja azonnal tovább Ricardoval? Azért mert valamit tervez vele ami hasznosabb lehet a társadalomnak) te meg itt belekötsz egy olyan mondatába ami még csak félre sem érthető, csak benne van a "pénz" szó!

Radics Peti egy zseniális fickó, most jön az élőszereplős háborús sorozata, lemezt fog kiadni folytatja a videózást és FŐÁLLÁSÚ APA! :D A srác a tehetségéből él mint mondjuk a színészek! Te nem tennél meg mindent hogy a kislányodnak mindent elő tudj teremteni? Peti pont hogy nem kurvult el, nem élő stream-ben szedi a lóvét mint a több másik " nagy " videós, az legolcsóbb.. Peti munkával szerzi a pénzét és egy percig sem sajnálom tőle!

2017. máj. 29. 10:10
 35/39 anonim ***** válasza:
Arra panaszkodni, hogy a Youtube celebek a pénzért videóznak olyan, mint a wc-ben a kulaszagra panaszkodni. Ezért értelmét veszíti a kérdés.
2017. máj. 30. 23:03
 36/39 anonim ***** válasza:
85%

Vettem a fáradtságot és belenéztem de nem szívesen mert a Thevr-t és Nessajt nem bírom (mert a Thevr mindkét tagja azt hiszi hogy ők tojták és alkotják a magyar Youtube-ot és Twitch-et és ha ők bolygók lennének akkor Nessaj lenne a holdjuk - nem szeretem a beképzelt és félrevezető véleményvezéreket hanem csak a szerény embereket). Ezt csak azért jegyeztem meg hogy lásd mekkora áldozatot hoztam azzal hogy belenéztem abba a streambe.

A Radics Peti csak annyit mond hogy elszúrta a csatornáját a facebook idiótákkal mert szerinte ez egy olyan néző réteget vonzott be akiket ő nem szeretne a nézői között tudni. Látta hogy a nézettség meglódult az idióták videói miatt és rájött hogy nem a nézettség miatt kellene videózni.

Nem beszélt pénzről. A visszafogottabb és normálisabb Youtube-osok közé tartozik. Nem kezd el liveozni és abban pénzt kérni vagy vlogolni semmitmondó de nézőcsalogató tartalommal. Nem kezd el termékreklámokat lenyomni a torkotokon amiből jó pénze lenne. Még lehet hogy ezek közül valamelyiket elkezdi de most a jelen a lényeg. Most ilyeneket nem csinál ahogy eddig se. Aztán még lehet hogy kiderül hogy álszenteskedik. Nem lehet előre megmondani de nem is érdekel.

Mellékesen csalódás volt a Kenny (Retroshock) megnyilvánulása aki a streamben megszidja a más videósokat kritizáló szintén videósokat - miközben ő is az és ő is egy trend és videós kritikus. Ne értsd félre én sem bírom azokat akik arra építenek fel egy csatornát hogy más videósokat kritizáljanak de aki maga is olyan videókat csinál attól az ilyen bírálat hiteltelenné válik. Hasonló hibákat más videósok is elkövetnek és ez nagyon visszatetsző.

2017. máj. 31. 19:47
 37/39 roland7564 válasza:

Talán mert kell neki a pénz?Ő 20-21 éves korban van saját élete van most született neki gyermeke....de ha azt hiszed hogy ojan hatalmas pénzeket keres akkor hidd azt.

De a youtube mellett van neki vagy kétkezű/nem kétkezű munkája!A magyar youtubon nem lehet sok pénz keresni....

2017. jún. 28. 18:32
 38/39 anonim ***** válasza:
Radics Peti már elavult. A mainstream most Zsíros Deszka.
2017. jún. 28. 18:42
 39/39 anonim válasza:
Az a véleményem hogy ez nem történt meg
2017. júl. 16. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!