Radics Peti bevallotta, hogy a pénzért videózik! Mi a véleményetek?
De állitólag meg bánta, de mégis ígért 2. évadot a kamu facebook idiótákból.
A TheVR új twitch streamében (new era - real talk) 4 óra 29 percnél beszél erről többek között és valamikor később még jobban bele megy és azt is mondja, hogy a pénz miatt csinálja.
# 18
Az ízlésficam látszik mindenhol és a gond, hogy sok birka követ egy birkát ész nélkül és hiszi például azt, hogy egy eurovíziós dalfesztiválon tehetség lép fel, pedig hol van az a kontár egy Presser Gáborhoz...milliónyi fényévre.
Akinek nincs humora vagy értékrendje, annak csöndben kellene lenni és nem reklámoznia-népszerűsítenie a hiányát.
Kezdjen fejlődni és felzárkózni, amivel megérti a jó humort és így tovább vagy leépülni ugye egyszerűbb a többi gyökérrel, mint látjuk.
# 19
Rendben, ha férfi vagy, akkor hordjál rózsaszínű pólókat és hozzá szoknyát, mert az a divat egy zakkant szerint...
Ha az ember nem jelzi azt, hogy ember, te hatalmas sz@rt ízlelgetsz tényekkel alátámasztva, akkor az említett ruhákban fogsz 80 évesen is balettozni, mert elvárt lesz...ez kell neked bizonyára:DDD
# 20
Ide lehet keverni, mert ha valami "ferde" ezt normálisként mutatja be, mert igény van rá, akkor a sok "alulfejlett" még követi ezt.
Meg kell húzni a határt a sz@r és értelmes között...nekem nem mindegy, de lehet neked ez álom a végén vagy mi a frász....
"Akinek nincs humora vagy értékrendje, annak csöndben kellene lenni és nem reklámoznia-népszerűsítenie a hiányát."
És szerinted erről ők tudnak? Mármint hogy nekik nem jó az ízlésük, nincs értékrendjük? Mindenki azt gondolja, hogy ő az ízlés és intelligencia mekkája, erről biztos tudsz. Tehát soha senki nem jut el odáig, hogy azt mondja, "fú, annyira ciki vagyok, hogy Győzikét nézek, inkább elbujdosom". Ilyen nincs, ehhez önkritika kell, az meg intelligenciafüggő.
#22: nem értelek. Ugyanazt mondjuk, csak te valamiért támadsz. Nyugodj meg. Én csak azt próbálom megmagyarázni, hogy Gipsz Jakab nem tehet róla, hogy szar az ízlése pl ruhákban, és ha sok Gipsz Jakab van, akkor az üzletek ki fogják szolgálni őket is. Ettől nem a bolt lesz a hülye. Jelen esetben nem Radics Peti (vagy bármelyik jutubos) tehet arról, hogy az emberek a hülyeséget szeretik. Persze, hogy mindenki meglovagolja a fő csapásirányt a közízlésben.
Szomorú, hogy ilyen a közízlés, hogyne, nekem se tetszik. Csak egy-egy embert nem lehet miatta hibáztatni, ez szemellenző.
# 25
Támadok a fenét:D
Próbálom elbrekegni a dolgot, ha hagyjuk szó nélkül az alulfejletteket kibontakozni, akkor sz@r világ jön.A zenei világot már hazavágta a csürhe tehetségtelen férgese...látod, kiket neveznek művésznek és mit produkálnak...szégyen.
A youtube meg megválogathatná, hogy kinek fizet bár a hirdetők már elkezdték ugye és meg is értem.Te reklámoznál egy tarhálónál, mint akik példának voltak felhozva előbb ( # 14)? Kétlem.
Peti még nem nevezhető leépítőnek, igaz van egy szókimondó stílusa nagypofisággal, ami szintén nem zavar bár erőltetettnek vélek sokszor.Viszont az élet dolgaiban legalább nem "ferde" és ez nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!