Hogy szivassam meg a főnököm engem is dug és mást is? Nekem vannak mar erzelmeim. Rajta azt érzem semmi komolyat nem akar.1 hónapja tart
Figyelt kérdés
Masodallasban dolgozom egy szoba kiadó lakásban takarítókent. A fonokommel szexelunk néha akinek a tesoja al is voltam, nem komoly kapcsolat volt de 2 hónapig össze jártunk kb 2 éve. Amikor el kezdtünk ismerkedni mondtam neki ezt és azt mondta nem befolyásol semmit..majd alakul, de nem alakult csak szex van. Közbe elkezdtem dolgozni nála. Állítása szerint nincs neki más de ma váratlanul be mentem hozza mikor tudtam hogy nincs otthon mert van kulcsok és lám 2 személyre volt ágyazva. Nem mondtam el neki hogy tudom meg voltam mert mondta mar hogy ne kérjem számon de nincs más..szerintetek? Felmondani nem akarok.. és mar mondta ő is h bármi lesz nem fog elküldeni kulonitsuk el a munkát a szexről.. elvileg azért nem küld el mert nehéz megbízható embert találni.Szeretnem szivatni... ötletek? Viszketopor? Ilyesmi?hashajto? 😧😮😂#szex #fonokkel
2017. máj. 23. 13:04
11/24 anonim válasza:
De buta vagy istenem. Női nem szégyene kb.
12/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat ... elgondolkodtató ... sajnos mar nem tudok változtatni benne vagyok... ha ennyire okosak vagytok, akkor szerintetek most mit kellene csinálnom? Szeretném ha a munkahelyem meg maradna!
2017. máj. 23. 14:02
13/24 anonim válasza:
Nehogy már mi mondjuk meg helyetted hogy mit csinálj :D :D Te dugsz összevissza a főnököddel neked kell tudnod. Én eleve nem feküdtem volna vele össze.
14/24 A kérdező kommentje:
Ja igen ítélkezni könnyű... csak nem ítélkezés el miatt fordul ide az ember,,, hanem segítségért... eleve utana lett a főnököm.. közben jott a munka
2017. máj. 23. 14:11
15/24 anonim válasza:
Itt mégis milyen segítséget vársz? :D
Fogadd el hogy nem mindenki van oda a r.bancokért és be fognak szólni. Ennyi.
Ha azt mondta hogy nem fog elküldeni bármi is lesz akkor mitől félsz? Ne szexelj vele többet aztán csókolom.
18/24 anonim válasza:
Nem tudom miért akarod megszívatni, hiszen benne van a munkaszerződésedben, hogy a szex és a munka két külön fogalom. Érzelmeket táplálsz csillagom miközben ő úgy tekint rád mint egy prostituáltra. Lesz egyszer az életben egy komoly kapcsolatod ujjal fognak mutogatni rád az ilyen k u r a f i k !
19/24 A kérdező kommentje:
😭😭😭
2017. máj. 23. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!