Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szivassam meg a főnököm...

Hogy szivassam meg a főnököm engem is dug és mást is? Nekem vannak mar erzelmeim. Rajta azt érzem semmi komolyat nem akar.1 hónapja tart

Figyelt kérdés
Masodallasban dolgozom egy szoba kiadó lakásban takarítókent. A fonokommel szexelunk néha akinek a tesoja al is voltam, nem komoly kapcsolat volt de 2 hónapig össze jártunk kb 2 éve. Amikor el kezdtünk ismerkedni mondtam neki ezt és azt mondta nem befolyásol semmit..majd alakul, de nem alakult csak szex van. Közbe elkezdtem dolgozni nála. Állítása szerint nincs neki más de ma váratlanul be mentem hozza mikor tudtam hogy nincs otthon mert van kulcsok és lám 2 személyre volt ágyazva. Nem mondtam el neki hogy tudom meg voltam mert mondta mar hogy ne kérjem számon de nincs más..szerintetek? Felmondani nem akarok.. és mar mondta ő is h bármi lesz nem fog elküldeni kulonitsuk el a munkát a szexről.. elvileg azért nem küld el mert nehéz megbízható embert találni.Szeretnem szivatni... ötletek? Viszketopor? Ilyesmi?hashajto? 😧😮😂

#szex #fonokkel
2017. máj. 23. 13:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Ess teherbe es majd kerj penzt abortuszra. Lepj le a penzzel es ha leellettel kovetelj gyerektartast a babu utan.
2017. máj. 23. 13:14
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Ja. Fialj le
2017. máj. 23. 13:18
 3/24 A kérdező kommentje:
Ennyire nem akarok lesullyedni😏
2017. máj. 23. 13:20
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
A jelenleginél lejjebb már nem nagyon tudsz.
2017. máj. 23. 13:27
 5/24 anonim ***** válasza:
51%
te olcso ribi, megerdemelsz mindent ami rossz.
2017. máj. 23. 13:28
 6/24 anonim ***** válasza:
94%

"Ennyire nem akarok lesullyedni" LOL, mintha tudnál ennél sokkal mélyebbre süllyedni.. Szánalom :D

Ha lenne egy kis tartásod, alapból nem kúrogatnád a főnököd, aki csak ürítőlyuknak néz. De hát nincs, te mentél bele ebbe a szituba, meg is érdemled.

2017. máj. 23. 13:29
 7/24 anonim ***** válasza:
86%
Pedig van még hova . Az kiderült számunkra ami neked még titok , nincs semmi tartásod csak fetrengesz mindenkivel elvek nélkül . Aztán az önzés meg a tudatlanság ami vezérel ostoba bosszúra . Ebben a történetben megláttad magad és a hasonló korlátolt igénytelen embereket akikkel hetyegsz . Többre nem kellesz . De keményen megleckéztetheted alaptalanul ,zsarold és fenyegesd meg életveszélyesen , mi látunk a kékfény műsorában mikor 3-4 évre betesznek .
2017. máj. 23. 13:30
 8/24 anonim ***** válasza:
63%
kamu
2017. máj. 23. 13:31
 9/24 anonim ***** válasza:
70%
Ne izguljatok, úgyis kamu!
2017. máj. 23. 13:31
 10/24 anonim ***** válasza:
79%
Büdös k..rva vagy, szánalmas undorító.
2017. máj. 23. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!