Elvállalnátok ezt a munkát?
Nagyon utálom a jelenlegi munkámat. 1,5 éve vagyok itt, beilleszkedtem, de mégis sokszor vagyok magányos és napról napra kevesebb motivációval megyek neki a napnak, már mindent utálok, ami ezzel a céggel kapcsolatos, a várost is utálom, az embereket is, egyszerűen levegőváltozásra vágyom.
Beadtam pár helyre az önéletrajzomat, mind legalább 200 km-re van a jelenlegi lakhelyemtől. Most úgy néz ki, hogy az egyik munka talán (reményeim szerint) az enyém lesz. Most pedig teljesen elbizonytalanodtam, ma már nem idegesítettek annyira a zavaró tényezők, egész jó volt a kedvem, talán hetek óta most voltam a legjobb hangulatban, váltsak vagy ne?
Itt semmi előrelépési lehetőségem sincs és 100 ezer forint körül keresek diplomásként.
Ha a másik helyen megoldott a lakhatás, normális a fizu, akkor válts.
Ma valószínűleg csak azért láttad másképp a világot, mert ott van a változás lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!