Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyakorin ti mennyire vagytok...

Gyakorin ti mennyire vagytok haragtartók?

Figyelt kérdés

Elmondom, hogy mi történt, aztán érdekelne a véleményetek a dologról.

Egyszer kiírt X egy kérdést, aminek az volt a lényege, hogy elküldhetné-e valakinek, az élettörténetet. Jelentkeztem, el is küldte. Erre valamiért nem válaszoltam, ami tényleg nem volt kedves dolog, elismerem, de nem hittem, hogy ekkora hatást érek el vele.

X ez óta szabályosan meggyűlöl, és már minimum az ötödik profiljáról ír rám, és üzeneti rövid tartalma, hogy micsoda szörnyeteg vagyok.

Veletek, bármelyik szemszögből, volt hasonló? Ti könnyen túl lendültök az ilyenen, hiszen nem is ismeritek az itteniek 99%-át.

2017. máj. 20. 18:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
38%
Nem idézek, max privátban. Nekem nem célom lejáratni a másikat, veled ellentétben...
2017. máj. 20. 22:08
 42/63 anonim ***** válasza:

Mi folyik itt valójában?

Annyit észrevettem, hogy a kérdezőt mindenki támadja, de nem látok nyomósabb indokot minderre.

2017. máj. 20. 22:11
 43/63 anonim ***** válasza:
5%
Mindenki a kérdezőt támadja???? Ember, mondd, te normális vagy? Fusd át újra a kommentszekciót. Több savat kapok, mint ez a kis...áhh..
2017. máj. 20. 22:12
 44/63 anonim ***** válasza:
5%
Illetve vess egy pillantást az értékelésekre is.
2017. máj. 20. 22:13
 45/63 anonim ***** válasza:
5%
Amúgy a sztorit nagy vonalakban leírtam, illetve hozzátettem ahhoz, amit a ,,kedves" kérdező direkt kihagyott.
2017. máj. 20. 22:15
 46/63 anonim ***** válasza:
9%
De hippigörl meg direkt provokál engem, csak tudnám, miért... Ez a kérdés is provokatív, illetve lejárató célzatú.
2017. máj. 20. 22:21
 47/63 anonim ***** válasza:
62%
Nincs értelme haragudni egymásra. Sok rosszindulatú ember jár fel a weboldalra. Minden egyes idegeskedéssel eltöltött perc hiábavaló, és természetesen hangulatromboló.
2017. máj. 20. 22:25
 48/63 anonim ***** válasza:
38%
Hát, ami azt illeti, én már rohadtul pontot akarok tenni ennek a végére, mert elszívja az energiámat.
2017. máj. 20. 22:29
 49/63 anonim ***** válasza:

Pártatlan és nem beavatott véleményem szerint, nem a kérdező kezdte a vitát, és teljesen korrekt leírást tett közzé.

Az más kérdés, hogy egyesek lobbanékony hangulatúak.

2017. máj. 20. 22:31
 50/63 anonim ***** válasza:
61%
De most tényleg kérdező, te vállaltad önként, hogy leírja neked, a problémáját. Ha valaki idáig jut, hogy egy anonim oldalon kér segítséget, számít arra, válaszolj, hogy segíts neki (amit, ismetlem; önként vállaltál), de te nagy ívben lesz*rtad. Annyit odanyöghettél volna azért nyugodtan, hogy dolgod van, ennyi. Ehhez képest most idejössz panaszkodni, és magadat állítod be áldozatnak. Nem tudlak sajnálni. Nem kéne felelőtlenül írogatni mindenkinek.
2017. máj. 20. 22:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!