Gyakorin ti mennyire vagytok haragtartók?
Elmondom, hogy mi történt, aztán érdekelne a véleményetek a dologról.
Egyszer kiírt X egy kérdést, aminek az volt a lényege, hogy elküldhetné-e valakinek, az élettörténetet. Jelentkeztem, el is küldte. Erre valamiért nem válaszoltam, ami tényleg nem volt kedves dolog, elismerem, de nem hittem, hogy ekkora hatást érek el vele.
X ez óta szabályosan meggyűlöl, és már minimum az ötödik profiljáról ír rám, és üzeneti rövid tartalma, hogy micsoda szörnyeteg vagyok.
Veletek, bármelyik szemszögből, volt hasonló? Ti könnyen túl lendültök az ilyenen, hiszen nem is ismeritek az itteniek 99%-át.
Ha valaki bunkó, akkor figyelmen kívül hagyom. Megjegyzem, hogy egy ilyen után te is beleestél volna az "ezzel aztán kár beszélni" körbe, de zaklatni nem szoktam senkit.
Mivel név nélkül vagyok, ezért nem is zaklat senki, maximum 1-2 kisregényt kapok, amit az illető már elküldhetett több száz felhasználónak, és én is beleestem a körbébe.
"Elkapnálak és megdugnálak. :3 Teleélveznélek, három napja nem vertem...itt özönvíz lesz!"
A lepontozás is gyerekes, de ha valaki ilyet ír, az szerintem már az alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!