Mit vettetek magatoknak utoljára vagy mit terveztek venni a közeljövőben?
Figyelt kérdés
Nem egy csokira vagy egy uacsko chipsre gondolok, hanem értékesebb dologra. Pl telefon, autó, utazás, lakás, egyebek. Amikre vágytatok és végre megkaphattátok.
Milyen érzés hogy végre megvan?
2017. máj. 17. 15:53
11/16 anonim válasza:
Fél éve vettem kocsit, nem volt nagyon drága, csak 200 ezer volt, de első kocsinak jó. Egy hónapja vettem maketteket, kb 20000 forintért. A következő projekt, hogy megcsinálom az autót, az alkatrészekre rá kell majd költenem legalább egy százast.
13/16 Sunshinedoll válasza:
Fehérneműt hétfőn. De amire régóta vágytam az egy utazás volt, külföldön élő barátnőmet látogattam meg múlt hónapban.
14/16 anonim válasza:
Notebookot és hozzá kiegészítőket vásároltam az utóbbi időben. Jó érzés, hogy van egy kis sarkom, ahol dolgozhatok és játszhatok.
15/16 anonim válasza:
Vettem 14000ért egy headsetet, mert a korábbi, az olcsó fajta volt, és még kontakt hibás is volt, csak egyetlen apró állásban szólt mindkét oldalon. Nos hát megnyugtató érzés hogy nem kell 5 percenként állítani. Bár úgy érzem hogy az egyetemi éveim alatt még jól jöhetne az a pénz amit erre költöttem.
16/16 anonim válasza:
Egy használt laptopot. Örülök neki, mert enélkül képtelenség lenne tanulni. Néhány játék is elfut rajta, úgyhogy szórakozáshoz sem utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!