Milyen temetést szeretnétek magatoknak?
En nem akarok temetest ha lehet olyat tenni. Sírt se akarok mert nem akarom hogy mikor már nem élek virágokat rakjanak oda meg kijarjanak hozzám. .. hat nem.... temetést se akarok hamvasztast szeretnék. És ti?
16/L
gyors temetést minden vallási meg zenés hülyeség nélkül...
23F
Én meghagyom végrendeletbe, hogy csak színesbe jöhetnek el a temetésemre.
Teszek félre pénzt, megfizetek egy biztonsági őr céget, aki sír, kísérjék el a helyszínről.
Rendelek oda egy stand-up-os humoristát, írjon valami savazós temetési szöveget.
A zenéket én válogatom meg, valami büntetős metált, vagy feka gospelt, a küldősebb változatból, mikor mindenki transzba esik . :D
Apámnak pár hónapja volt, alapvetően olyasmit szeretnék. Direkt olyan papot hívtunk, aki nem a sok szent beszédet mondja, hanem 1-2 oda való életigazságot, és kb annyi.
Apám meg úgy volt mindig, hogy szórjuk szét a hamvait otthon, ne költsünk temetésre, sírhelyre, ilyesmire. Viszont ugye gondolni kell az ismerőseire, családtagjaira, így hamvasztás után temetve lett, hogy bárki bármikor ki tudjon menni megemlékezni róla.
Én is úgy lennék, hogy tudva mennyi egy temetés, szórjanak szét valahol, és kész. Vallásos nem vagyok, siránkozó népet nem kérek, alapvetően meg olyankor már nekem a leginkább tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!