Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen temetést szeretnétek...

Milyen temetést szeretnétek magatoknak?

Figyelt kérdés

En nem akarok temetest ha lehet olyat tenni. Sírt se akarok mert nem akarom hogy mikor már nem élek virágokat rakjanak oda meg kijarjanak hozzám. .. hat nem.... temetést se akarok hamvasztast szeretnék. És ti?

16/L

2016. júl. 10. 22:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A temetésemre fehérbe jöjjenek, ne feketébe. Azt akarom, hogy ne síránkozzanak, hanem örüljenek, hogy (remélhetőleg) a mennybe jutottam. Ne legyenek gyászmise énekek, és a pap is vidáman beszéljen, és buzdítsa arra a népet, hogy örüljenek. Ez egy örömünnep. A temetés után legyen egy nagy buli, ahol a 80-as évek slágereire partiznak.

Ezt követően aki úgy érzi, hogy gyászolni akar, a temetés után egy hétig hordhat feketét, és sírhat, de a temetésen nem. Azt azért szeretném, ha kijárnának a síromhoz, és azt szeretném, hogy minden évben a szülinapomon piknikezzenek a síromnál. Asszem Mexikóban szokás ez utóbbi, nekem nagyon megtetszett.

17/L

2016. júl. 10. 23:13
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

Zene legyen, táncoljanak, ne sírjon senki mert nem akarom hogy bárki csak azért sírjon mert már nem leszek többé, legyenek jókedvűek mert általában én is az vagyok, meséljenek rólam egymásnak történeteket mert szerencsére nem olyan unalmas az életem amennyire amúgy lehetne, hanem azért történtek és remélem még addig történni fognak jó kis sztorik, most így ennyi jut eszembe^^

19F

2016. júl. 11. 00:12
 13/13 anonim ***** válasza:
72%
Hamvaimat lőjjék fel az űrbe, hogy abból megvizsgálva majdan az idegenek is tudják, legalább egy értelmes példánya volt a bolygónak.
2016. júl. 11. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!