Ha az én sulimba járnál, nem igen úsznád meg élve :D
Nem értem mi a bajod. Én is ahova csak lehet viszek piát, volt hogy suliban dolgozat közben kikéretőztem wc-re, hogy megigyak egy sört... és akkor mivan?
1. Mi összetartunk, senki nem köp be senkit.
2. Mi bajom lett tőle? Semmi.
Sokkal rosszabb ha valaki tipikus jókisfiú :D
2017. máj. 16. 21:52
13/22 anonim válasza:
Jó érzés spiclinek lenni?
2017. máj. 16. 22:44
14/22 anonim válasza:
Csillagvirág, 17 éves fejjel komolyan azt hiszed, hogy van olyan osztálykirándulás, ahol senki sem iszik? És azt is, hogy csak EGY osztálytársad fog alkoholt vinni? Láttad volna a mi készleteinket annak idején, mégsem lett senkiből züllött alkoholista... Azzal semmi baj nincs, ha nem akarsz inni sem most, sem máskor, de álszent ne legyél. Nem kell szólnod senkinek, a tanárok mind egy szálig tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy ebben a korban az a menő, aki iszik, akkor is, ha tilos. Ráadásul alig egy év múlva már mindannyian legálisan tehetitek.
2017. máj. 16. 23:37
15/22 anonim válasza:
Áltsuliban még csak-csak megérteném, de 17 évesen mi a francot akarsz? 😃😃
Hagyd békén őket, hadd érezzék jól magukat!
És amúgy a tanárok is szoktak inni, mert ennyi gyökér tinit nem lehet józanul kibírni 😂🍻
2017. máj. 17. 09:54
16/22 anonim válasza:
Én sem voltam egy nagy bulis gyerek (sőt én voltam az "osztály strébere"), de ennyire nyomorék árulkodójúdás ne legyél már... ha azt akarod, hogy a maradék 1 vagy 2 évben téged szekáljanak egész végig a többiek, hajrá. Attól nem lesz senkinek sem baja, ha isztok egy kis alkoholt (igaz, hogy a hivatalos korhatár 18 év, de a többség akár családi összejöveteleken is kóstol alkoholt korábban... én is ittam már pezsgőt 14 évesen, attól még tisztességes, nem részeges-iszákos, jól kereső, magát eltartó felnőtt lett belőlem). Max. ha úgy érzed, vki túl sokat iszik, akkor elkerülöd, hogy ne kerülj bajba.
2017. máj. 17. 10:00
17/22 anonim válasza:
Sokan elfelejtitek hogy KISKORÚAKRÓL van szó, 18 alatt nem véletlen nem adják ki nekik az alkoholt és a cigarettát! És szülő felel értük!
2017. máj. 17. 10:02
18/22 anonim válasza:
17. Spanyolországban 16 évesen is kiadják, nem véletlenül ;)
2017. máj. 17. 13:00
19/22 anonim válasza:
Ez a 18 év egy mondvacsinált szám... most, hogy 17 évesen isznak... aki annyira leissza magát, az valószínűleg 25 évesen is ugyanúgy leinná magát, nemhogy 1 év múlva. Nálunk 14 évesen is megkóstoltuk osztálykiránduláson a piát, aztán senkinek nem lett maradandó baja belőle, mert voltunk páran felelősségteljesebbek is, akik visszafogták azt a nagyon max. 2 embert, akik önmagukban tettek volna kárt. Annyi volt, hogy a táborban kint magnón full blaszton hallgattuk a rockzenét meg pogóztunk.
A tanárnak meg az a dolga, hogy felügyelje a gyerekeket, szóval ha van vmi gáz, észre kéne vennie. De nyilván, ha körmöt reszel meg Romanát olvas helyette, akkor meg is érdemli.
2017. máj. 17. 13:03
20/22 anonim válasza:
Hagyd a csudába az egészet, majd lebuknak maguktól a kis szerencsétlenek. Szánalmas ez a sok nagyképű iszákos tizenéves. Kerüld el őket, nehogy lehúzzanak a szintjükre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!