Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tudom hogyan tovább, már...

Nem tudom hogyan tovább, már bűntudatot sem érzek úgy érzem olyan vagyok mint egy pszichopata?

Figyelt kérdés
Undorító dolgokat tettem/teszek, nem tudja senki... nem beszélek róla, képtelen vagyok rá úgy érzem. Rohadtul egyedül vagyok, kezdek belefásulni ebbe az egészbe, amiért nem beszélek róla. Nincsenek érzéseim. Nem érzem a bűntudatot. Van még valaki szar helyzetben? Valaki beszélgetni?
2017. máj. 10. 23:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

8: Hát pedig ha nem érzek késztetést, nem írok ki semmit.

Valami kell, hogy indítson.

2017. máj. 10. 23:48
 12/23 anonim ***** válasza:

Oké, tehát nem tudsz érzelmet megnevezni.

Akkor mit _gondoltál_, ami miatt kiírtad a kérdést?

2017. máj. 10. 23:55
 13/23 A kérdező kommentje:
Kíváncsiság. Kíváncsi voltam, hogy még mindig gyökerekkel van-e teli ez az oldal, vagy akad egy két normális ember.
2017. máj. 10. 23:56
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Te csak unatkozol és feltűnésre vágysz.
2017. máj. 11. 00:00
 15/23 A kérdező kommentje:
oksy
2017. máj. 11. 00:04
 16/23 anonim ***** válasza:

13 : Na, látod, az is érzelem.:)

Tehát máris nem igaz, hogy nem érzel semmit. Tehát lényegesen jobb a helyzet, mintha nem éreznél semmit.

És miket tettél/teszel, amiket undorítónak tartasz?

Te is undorodsz tőle?

Vagy ha nem, miért gondolod, hogy undorítóak?

2017. máj. 11. 00:05
 17/23 anonim válasza:
100%

Nem értem ezt a sok embert akik egyből letámadják a kérdezőket itt.

Jelezte, hogy problémája van, és szeretne valakivel beszélgetni róla. Írtam neki privátban, valós problémáról van szó.

Tök jól működő praktikus oldal lenne ez, ha egyesek nem arra használnák, hogy a komplexusaikat mások leugatásával kompenzálják.

2017. máj. 11. 00:21
 18/23 A kérdező kommentje:
17 <3
2017. máj. 11. 00:26
 19/23 anonim ***** válasza:
17: Ebben a topicban van 1, aki kis túlzással leugatta.:)
2017. máj. 11. 00:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Én se értek sok válaszolót.

Engem is letámadnak. Átfutják a kérdést, majd a témakör alapján vélhetően következtetnek valamire, amiről szó sincs.

Én talán a bűntudatot, mint olyat, még érzem, de amúgy egyre inkább szociopata vagyok. Amúgy se tudtam kiskoromban érezni, elfogadni mások szeretét, főleg a szeretettel volt gondom, mint érzelem.

Aztán a sok kiközösítés miatt egyre dühösebb voltam az emberekre és csalódottabb bennük.

Ahogy a kamaszkorból kikerülve én is változtam sokat, de ők is komolyodtak, javult ez.

Majd az elmúlt egy évben nagyon nehéz dolgokon mentem keresztül, így ismét egy dühös, csalódott, érzéketlen, empátiátlan szociopata leszek egyre inkább.

Én az életben, mint olyanban is csalódtam, ez a kérdésem eről:

www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8606762-letezik-olyan-ember-aki-nemcsak-a-hozzaallasa-miatt-boldog

2017. máj. 11. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!