Ha egy pszichopata pasi ilyet ír egy nőnek hogy ki csinállak mert egy alaptomos k. vagy akkor ilyenkor mi van mi zajlik benne?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 11:04
1/11 anonim válasza:
Ellenséges érzelmek dúlnak benne.
3/11 anonim válasza:
Indulatos ember, aki bosszúálló, és agresszív. Düh van benne, amit azzal akar levezetni, hogy fenyegeti a másikat, gyáva alak. Ha nekem ez a véleményem valakiről, akkor nem mondanám el neki, hanem magamban mondanám, hogy mekkora kis r.banc, és elfelejteném.
4/11 anonim válasza:
#3: Miért lenne gyáva? Ha én azt mondom do***j meg te kib***t k***a akkor én gyáva vagyok? Mi köze van ennek a gyávasághoz?
5/11 anonim válasza:
Azért gyáva, mert nem képes felülkerekedni magán, ha még ez is a véleménye és igaz is, attól nem lesz jobb, hogy neki áll fenyegetőzni. Én ha valakiről ezt gondolom, azt kizárom az életemből örökre, nem hogy még neki állok fenyegetni.
6/11 anonim válasza:
Attól hogy olyan erős harag van benned, amit nem tudsz elfojtani, még nem vagy gyáva. Te csak írod a magadét minden logikát nélkülözve.
7/11 anonim válasza:
Gondolom nem tudod mit jelent a pszichopata. Egy pszichopata pont nem írna ilyet.
8/11 anonim válasza:
Bántottak már meg, és nekem is volt ez a véleményem, mégis tudtam azt csinálni, hogy megmondtam az illetőnek, hogy nagyot csalódtam benne, és többet nem akarok vele kapcsolatot fenn tartani. Szerintem az a gyáva aki e helyett fenyegetőzik meg elhordja a másikat mindennek.
9/11 anonim válasza:
#8: Ha fenyegetőzik abból neki is származhat baja. Kockáztat. Éppen hogy bátor.
10/11 TR75 válasza:
Inkább szociopata vagy nárcisztikus, ha már mindenképpen személyiségzavarban gondolkodunk, a pszichopata feltűnés nélkül kicsinálja, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!