Nem tudom hogyan tovább, már bűntudatot sem érzek úgy érzem olyan vagyok mint egy pszichopata?
Figyelt kérdés
Undorító dolgokat tettem/teszek, nem tudja senki... nem beszélek róla, képtelen vagyok rá úgy érzem. Rohadtul egyedül vagyok, kezdek belefásulni ebbe az egészbe, amiért nem beszélek róla. Nincsenek érzéseim. Nem érzem a bűntudatot. Van még valaki szar helyzetben? Valaki beszélgetni?2017. máj. 10. 23:16
1/23 anonim válasza:
És mit éreztél, ami arra késztetett, hogy feltedd ezt a kérdést nekünk?
2/23 anonim válasza:
"Undorító dolgokat tettem/teszek, nem tudja senki..."
De, egyvalaki tudja. Tudod, ki?:)
3/23 A kérdező kommentje:
Drága első válaszoló, szerinted mi? Erőltesd meg szegénykés agytekervényeidet. Thx.
Valaki beszélgetni? Továbbra is.
2017. máj. 10. 23:33
4/23 anonim válasza:
Biztosan saját magadról írtad a kérdést, és nem másvalakiről próbálsz álhíreket terjeszteni?
5/23 A kérdező kommentje:
Van jobb dolgom is, hidd el.
2017. máj. 10. 23:39
7/23 anonim válasza:
3: Vagy ha te magad sem érzed a saját érzéseid, akkor miből gondolod, hogy más érzi a tieidet?
(Médium 4 van a Földön összesen - állítólag.)
8/23 A kérdező kommentje:
Azoknak akik nem rendelkeznek szövegértési képességekkel? Érzésekről itt szó sincs.
2017. máj. 10. 23:47
9/23 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok rossz helyzetben és valószínűleg nem tudom megoldani a problémádat, de meghallgatlak, ha ez bármit segít.
10/23 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy nem érzel bűntudatot, az már klinikai pszichózis, és komoly veszélyekkel járhat.
Ezen a ponton már pszichológus, pszichiáter segítsége kellene minél hamarabb...
Oda nem csak bolondok mennek. Viszont ha nem mész idejében, tényleg pszichopatává válhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!