Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Undorító ember vagyok, mit...

Undorító ember vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hányingerem van az életvezetésemtől. Semmi hosszútávú célom,ha mégis van semmit se teszek érte. Minden feladatot az utolsó pillanatra hagyok aztán nézek nagyokat hogy kialvatlan vagyok és semmi se jön össze. Csodálkozni merek,hogy pánikbeteg vagyok amikor meg tudok inni 4-5 csésze kávét egymás után 2 doboz cigivel kísérve. Igaz ezt a szüleim váltották ki,ők is ilyenek sajnos. DE egy életem van muszáj változni. Bukdácsolok az egyetemen béna vagyok a munkahelyemen. Mindent akarok és mégsem akarok semmit. Nincsenek értékeim,nem ismerem a mértéket. Ja persze dagi is vagyok,mert zabálni is szeretek. Hogyan változzak meg? 21/L
2017. máj. 10. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:

szerezz kontrollt az életed felett!

csinálj időbeosztást!

24F

2017. máj. 10. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz! Már ha van rá pénzed. Ha nincs, akkor valami csoportba, az biztos olcsóbb, vagy a cigi-kávé árát kíséreld meg megspórolni. Amúgy nem ezt hívják undorítónak, csak magányos vagy. Barát-barátnő kéne neked.
2017. máj. 10. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Van párkapcsolatom is és barátaim is.
2017. máj. 10. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mintha magamat olvastam volna :D

Én úgy hoztam helyre magam nagyjából, hogy nyitottam egy füzetet, és leírtam min akarok változtatni, lépésről lépésre.

Nálam a legelső a testmozgás volt, először csak itthon tornáztam.

Aztán szép sorban ami fontos volt, mindent lépésről lépésre.

Egy hónap után, már nagyobb terveim voltak amit belevezettem a füzetbe lépésről lépésre.

Én kávé helyett energiaitalt ittam (napi 4-6) cigi meg alap volt a 2 doboz nálam is elment.

A leszokást is megterveztem, és azt is lépésről lépésre.

Ha elszúrtam és becsúszott egy két bibi, hát újrakezdtem:D

Nálam másfél éves folyamat volt, de nem bántam meg.

2017. máj. 10. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha van párkapcsolatod, akkor őt vond be a szándékaidba, az ő kedvéért váltsál egészségesre. De jó ez a párkapcsolat? Egy boldog ember nem ilyen! Ő fel van dobva és energikus!

A dagiság hány kilót-hány centit jelent? Lehet, hogy nem is vagy dagi! És hogy béna vagy a munkahelyeden, azt ki mondja? A bukdácsolás hány bukást jelent?

2017. máj. 10. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!