Mi az elet ertelme? Egyre tobbet szorongok ezen, miert ne olnem meg magam?
Ekezetek nelkul irom, mert nem talaltam meg meg, hogy hol tudnam magyarra atallitani,ha valakit zavar elnezest kerek!
20 eves lany vagyok. Megprobalom leirni amit erzek es gondolok magarol az eletrol, de lehet nem lesz tul pontos.
7,5 milliardan vagyunk ezen a bolygon. Ez rengeteg embert jelent. Ha ezt vesszuk, en egy senki vagyok, egy jelentektelen valaki ebben a sokasagban. Leelem a kis 60-70 evemet, aztan meghalok. Mi ertelme volt az egesznek? A halallal minden ertelmet veszti. Akar most is kiugorhatnek a lakasombol, hisz olyan minden, hogy most, vagy 50 ev mulva. A foldben mar ugy sem szamit semmi. Honapok ota ezen kattog az agyam, egyszeruen el lett ultetve a gondolat a fejemben es belebetegedtem. Egyebkent van baratom, dolgozom, nem vagyok egyedul. De igazabol ugy erzem minden ertelmet vesztette, nem
tudok oszinten nevetni peldaul eg filmen, hisz minek? Meg ha meglenne a kello anyagi forrasom vilagot latni, nem a szamlak miatt aggodni, akkor talan! azt mondanám van ertelme elni. De nekunk, atlagembereknek erre eselyunk sincs. Ez is egyre inkabb elkeserit. Csak ugy repulnek az evek, ertelmetlenul. Egyszerre felek is a halaltol, masfelol azon gondolkozom, hogy mikor olom meg magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!