Mi az elet ertelme? Egyre tobbet szorongok ezen, miert ne olnem meg magam?
Ekezetek nelkul irom, mert nem talaltam meg meg, hogy hol tudnam magyarra atallitani,ha valakit zavar elnezest kerek!
20 eves lany vagyok. Megprobalom leirni amit erzek es gondolok magarol az eletrol, de lehet nem lesz tul pontos.
7,5 milliardan vagyunk ezen a bolygon. Ez rengeteg embert jelent. Ha ezt vesszuk, en egy senki vagyok, egy jelentektelen valaki ebben a sokasagban. Leelem a kis 60-70 evemet, aztan meghalok. Mi ertelme volt az egesznek? A halallal minden ertelmet veszti. Akar most is kiugorhatnek a lakasombol, hisz olyan minden, hogy most, vagy 50 ev mulva. A foldben mar ugy sem szamit semmi. Honapok ota ezen kattog az agyam, egyszeruen el lett ultetve a gondolat a fejemben es belebetegedtem. Egyebkent van baratom, dolgozom, nem vagyok egyedul. De igazabol ugy erzem minden ertelmet vesztette, nem
tudok oszinten nevetni peldaul eg filmen, hisz minek? Meg ha meglenne a kello anyagi forrasom vilagot latni, nem a szamlak miatt aggodni, akkor talan! azt mondanám van ertelme elni. De nekunk, atlagembereknek erre eselyunk sincs. Ez is egyre inkabb elkeserit. Csak ugy repulnek az evek, ertelmetlenul. Egyszerre felek is a halaltol, masfelol azon gondolkozom, hogy mikor olom meg magam...
"Szabad akarat van. Ki tart vissza? Annyi idő alatt amíg ezt leírtad, 2× is megtehetted volna."
Te elmebeteg vagy
igen aki ilyen dolgot ir
ahelyett segiteni kell mindenkinek
te még nem tudod milyen az ha valaki depressziós
vagy öngyilkos akar lenni
egy betegség ez
de amit leirtál az is egy betegség kiváncsi vagyok te milyen ember vagy
nagyon ronda szerintem
ma 13:34, 20 %-osnak pedig teljesen igaza van. Én is pont ezt gondoltam.
Ez itt csak nyifog,és nyafog!
Elárulom az életnek NEM KELL "értelmet" szereznie.. Ezt mégis ki mondta?
Az életet ÉLNI kell, és MEGÉLNI.
Pont!
A kérdésre ugyanezeket a válaszokat kapta volna, akár ezo kategória, akár nem.
Én meg sem néztem milyen kategóriában van, csak válaszoltam.
Az élet meg pont annyira szép, vagy nem, amilyenné mi, magunk, emberek tesszük.
A fejében van a hiba.
Nem a kategóriában.
Egyébként köszönjük az okos és konstruktív hozzászólásodat. Tök felesleges volt, mert ezzel neki nem mondtál semmit!
Engem nem érdekel, azt csinál amit akar. Én aztán senki miatt nem idegeskedem :D
Ő élete, azt csinál vele amit akar. Csak színjátszás az egész, fel kéne végre emelkedni a fotelből, és a fontos dolgokkal foglalkozni, nem ilyen marhaságokkal. Ez csak "ürügy" arra, hogy valamiért legyen mindig hápognia. Ebbe betegedett bele? Vicc!
Nincs igazi gondja. Azt se tudja, hogy mi az!
Minden mindenhez viszonyítható. Nem oly rég néhány napot eltöltöttem a kórház kardiológiai osztályán és az alatt a pár nap alatt a 6 ágyas szobánkban 3x cserélt gazdát 3 ágy.
Talán a rajta fekvőket kellett volna megkérdezni hogy ők mit szeretnének legszívesebben. Szerintem ők az életet választották volna,gondolom én. Ott már senki nem moralizál hogy minek hol van értelme. A beteg sem és a doki sem. Őrülj neki hogy nem vagy olyan helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!