Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is jobb lenne, ha...

Szerintetek is jobb lenne, ha nem lenne internet?

Figyelt kérdés
Persze,jó,hogy van,sok hasznos dolgot lehet vele csinálni,de arra gondoltam,hogy lehet,hogy kevesebb megcsalás lenne a párkapcsolatokban,sokkal többet beszélgetnének a párok,meg úgy az egész társasági élet más lenne. Ti mit gondoltok erről?

2017. ápr. 29. 19:40
1 2
 11/14 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Még ami eszembe jutott, hogy engem mindig azért néztek le mert "kocka" vagyok és sokat gépezek.

Apáméktól megkaptam, hogy egész nap a gép előtt ülök. Úgy hogy ők reggeltől estig TV-t néznek. Azt persze nem nézte, hogy éppen dolgozom gépen, vagy tanulok, beadandót csinálok...nekik ha gép előtt ülsz az egyenlő azzal hogy nem csinálsz semmit.

De volt hogy a koliban játszottam, és akkor mondta szobatársam hogy hogy lehet egész nap játszani...amikor visszakérdeztem hogy mit kellene csináljak, akkor meg mondták hogy "hát miért nem nézel filmet"? :D Mert a filmnézés más mintha játszol...

Vagy volt 5-6 ismerősöm, szobatárstól kezdve netes ismerősig, meg az ő haverjaik, akikkel multiban játszottunk egy csomó játékot. Beszélgettünk közben, jól szórakoztunk. Mégis ezt megvetik az emberek, bezzeg az nagyon menő hogy elmész és segg részegre iszod magad aztán 1 hétig meséled hogy micsoda buli volt nem is emlékszel semmire...

2017. ápr. 30. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lenne jó régen lenézték aki kocka volt ma már elfogadott lett sőt aszt nézik ki aki nem gépezik.Meg most is meg van mindenkinek a választási lehetősége hogy, feláll és ki megy beszélgetni.De ki tenné meg ebben a felgyorsult világban sokkal kényelmeseb ha kattintok 2.Ok most vannak olyanok akik közösségi oldalakon vannak egész nap és aszt nézik hogy, Pistike a szomszédba mit csinál ez tényleg szánalmas.De vannak olyanok is akik nem korlátozzák le magukat és cserébe megismerhetik az egész világot és nem csak egy nézőpontot látnak hanem sokkal többet.Az úgy nevezet párok meg azért csalják meg egymást márt ők sem gondolják komolyan a kapcsolatukat csak ugye felnőttnek vallják magukat mert meghallattak egy bizonyos kort.A tv meg le adják hogy, házasság és kézen fogva elindulnak a napfényes tengerpart felé és mindenki boldog de a valóságba munka van egy kapcsolattal és nem minden boldogság. Eszt nem bírják felfogni de 6-szor elváltak arra talán már igen de ez egyáltalán nem rossz kérdező mert tökéletes fogyasztok lesznek akik pörgetik a gazdaságot :).
2017. ápr. 30. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Online játékok során több emberrel ismerkedtem meg, mint a való életben. Több kultúrával találkoztam. Némelyikkel átbeszélgettük az országaink életét. Van amelyikkel találkoztam is azóta, mert érdekesnek találtam.

Online játékok már nem mennek jóideje, de az a pár ismerős megmaradt a valóságban is.

Innen tudok sokmindent más országokról, és ezzel szerintem mások is pont így vannak.

Ettől függetlenül, ha a munkámhoz nem kellene az internet, lemondanám. A hírek valóságtartalma gyakorlatilag kibogarászhatatlan, nincs független hírcsatorna. Filmnézés nélkül is meglennék, főleg, hogy leginkább elalváshoz rakok be valamit. Facebookom nincs (volt, de értelmetlennek láttam).

Ahogy meg a többiek is írták, nem a net miatt gyengül a társasági élet, hanem inkább a felszínesség miatt. Sőt, sok esetben net nélkül nem is maradna fent néhány ember társasági élete.

2017. máj. 1. 08:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Lenne előnye meg hátránya is.

Az előnye az lenne hogy a gyerekek nem kék bálnáznának meg pedofilokkal chatelnének, hanem sportolnának együtt.

De azért jó hogy van internet, néha jó nézni egy filmet/sorozatot vagy kapcsolatot tartani.

2017. máj. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!