Előre utalás egy frissen regisztrált Testbike tagnak mennyire kockázatos, te utalnál?
Szóval kinéztem egy országuti kerót jó áron 240.000Ft-ért ultegrával, szép állapotban, az eladó a szeméyles találkozást preferálná de futár is szoba jöhet, előre utalás esetén. Messze lakom és az a baj, hogy vonaton nem szívesen hurcolok pestről 300km-re egy kerót cigók végett.
Rendesnek tűnik az eladó, de mivan ha átver? negyed milla nekem sok pénz és tavaly ősztől erre sporólok.
Jófogáson keresztül 3000 ért elhozzák, az eladónak csak dobozba kell tenni, elmegy érte a futár, elviszik neked, kifizeted kápéban a 240+3ezer forintot, a cég levonja a 3ezret, a maradékot elutalják a feladónak.
De én egy 150 ezres bicikliért is elutaztam, nem azért mert nem bíztam meg az eladóban, hanem mert élőben ki akartam próbálni, megnézegetni.
Kifizetnél 240 ezret egy bicikliéárt kipróbálás nélkül? Szerintem inkább menj oda, nézd meg, és vedd meg úgy. Az eladó sem véletlenül javasolta a személyes tlaálkozót.
A vonaton nem hiszem, hogy gond lenne, nekem még sosem volt. De ha ettől félsz, menj egy barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!