Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem vagyok...

Mit tegyek ha nem vagyok izmos jóképú fiú és egyetlen lányt sem érdeklek?

Figyelt kérdés
Annyira zavar hogy mindenkiből egy testképzavaros lelkisérültet kell csinálni :(
2017. ápr. 27. 22:56
1 2
 11/14 anonim válasza:
legyél izmos és jóképű
2017. ápr. 28. 09:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld meg fejleszteni magad, vagy marad a magány, vagy a prostizás. Erre a problémára nincs más megoldási javaslat.
2017. ápr. 28. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Hagyd abba a picsogást. Elvileg a nő lenne a gyengébb nem, szóval a siránkozást hagyd rájuk.

Konkrétan ki csinál belőled testképzavaros lelkisérültet? A média, vagy a csúnya gondosz nők? (akiket azért dugni jó lenne ugye)

2017. ápr. 28. 12:28
 14/14 anonim válasza:

Jóképű ... izmos... ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák

Pl nekem egy pasinak a kisugárzása , a humorérzéke ami megfog elvarázsol. Legyél tökös srác, nézz tükörbe és lásd meg magadban a dögös pasast. Ha magabiztos vagy az már egy jó kis alap ;)

30-as csajszi vagyok

2017. ápr. 29. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!