Cigany ember szemben is rossz lehet a magyar nep, erre nem gondolnak a rasszistak?
"Ha rajtam múlna, MINDEN rohadt cigány eltűnne a föld színéről, nem érdekelne, hogy a 0,01% normális, vagy sem."
Artatlan embereket is megolnel, nem tudom, mirol beszelunk.
...És jogosan is tennéd. Szerintem abszolút jogos a kisebbségi emberek frusztrációja nyilvánvaló és állandó megkülönböztetés miatt. Ez azonban nem minősül rasszizmusnak.
Pl gondolj arra, hogy amerikában a fehér rendőrök lelőnek egy halom feketét, sokszor kiskorúkat. Tök érthető, ha a feketék erre azt mondják "fú bmeg, utálom a fehéreket". Ez tök érthető, még akkor is, ha nyilván nem minden egyes fehérre értik, hanem úgy alapvetően a tapasztalatukból származó frusztráció mondatja ezt velük. Ez nem rasszizmus, mivel nincs mögötte központosított hatalom. Ahogy itthon sincs a romák mögött általában.
Rasszizmusnak akkor minősül valami, ha azt az előítéletet jogi, társadalmi, igazságügyi és politikai intézkedések támogatják vagy erősítik.
"Normalis ember, amugy sem meszarlassal oldja meg a problemakat."
A cigányok pont ezért nem normális emberek.
Ha normális vagy akkor nincs veled semmi
Baj, és ne tōrdj hogy Ma milyenek az
Emberek, gyűlölet mások problémaja
Ennyi
24. Mit szolnal ahhoz, ha artatlanul bortonbe zarnanak teged egy altalanositasnak koszonhetoan, azt mondanad, jogos?
Magatokba kene nezni egy kicsit.
Ennek ez az egyszerű oka, hogy a cigányság 95%-a bűnöző, csaló, erőszakos, borzalmas ember.
Ha te ebben nem vagy benne, az dícséretes, én pl nem láttam még olyan cigányt, aki nem kurv*zott le volna oknélkül.
Megmondom őszintén, én is jobban örülnék, ha a cigányok elmennének Magyarországról. Tudod, miért? Azon az 5%-on kívül a többi nem dolgozik, segélyen él, aztán nekik áll feljebb, hogy de milyen rosszak a magyarok. Elmenni meg nem akarnak, holott senki se tartaná vissza őket.
"Mit szolnal ahhoz, ha artatlanul bortonbe zarnanak teged egy altalanositasnak koszonhetoan, azt mondanad, jogos? "
Csak hogy egy demokratikus országban, ahol több tíz éve élünk, ilyen nem történik meg. Azok a cigányok akiket börtönbe zárnak mind tolvajok, csalók, gyilkosok és sajnos elég sok van belőlük.
Nem erted, hasonlat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!