Cigany ember szemben is rossz lehet a magyar nep, erre nem gondolnak a rasszistak?
A magyar azt látja, hogy a roma emberek túlnyomó többsége tisztességtelen, nem hasznos a társadalom számára és fél, ha el kell mennie egy roma mellett az utcán. Ezek fordítva nem érvényesek, így az elvük egyáltalán nem ad neked okot arra, hogy utáld őket. Te maximum azért ítélheted el a magyart, mert ő elítél téged, de ez már a te elved, nem az övé.
Igen, nekem is van egyetemet végzett, rendes, segítőkész roma ismerősöm.. de egy fecske sajnos nem csinál nyarat :(
A magyar lenne a legboldogabb, ha nem kellene tartania tőletek, de ez rajtatok múlik.
No, akkor nézzük a rasszistákat.
Hány kínait ér inzultus nálunk azért, mert kínai?
Esetleg bármely más nemzethez tartozót, mert ahhoz a nemzethez tartozik?
Mert ugyebár, aki rasszista, az nem egy rasszt utál, hanem mindegyiket a sajátján kívül.
A fő probléma, hogy a kommunikáció hangereje merőben más a cigányság normál beszélgetése közben, mint a fentebb felsoroltak körében. Nem egy esetben hallani, amikor egy cigány család üvöltve ordítva káromkodva beszéli ki a belügyeit a nyílt utcán. Ez a cigányság szemszögéből megszokottabb, mint más -fentebb felsorolt- kultúrkörből származóknál. Kiindulásnak nagyon sok emberben okoz rossz érzéseket. Mert aggressziót vél mögötte. Aztán a dominancia jelzése a köpködéssel. A cigányságnál annyira nem ritka, mint teszem azt a magyarságnál.
Térjünk inkább vissza az eredeti témához. Én személy szerint úgy viselkedek, hogy ha valahol engem utálnak, oda nem megyek. Oda járok szívesebben, ahol kedvelnek. S nem, nem várom el senkitől, hogy kedveljen, mert ha nem, akkor ő rasszista vagy akármi. Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy kedvel-e vagy nem. Az biztos, hogy én nem fogok odamenni senkihez, hogy szeress, mert jó ember vagyok.
Utolsó sorban pedig szerintem kár rasszizmusról magyarázni, míg rendszeresen parasztoznak le a cigányság köreiből (cigány asszonyokkal dolgozok). Náluk a "paraszt" a "magyar"-t jelenti. Bármely jelentését tekintve is visszatetszést keltő.
Mert egy kártékony, lusta, agresszív, primitív, összeférhetetlen, élhetetlen, balhézós, köpködős, bűnöző; büdös, koszos, mocskos, fertőző faj a cigány.
- Magyar ember mikor rabolt ki idős, munkában megőszült kiszolgáltatott cigány nyugdíjast utoljára?
- Magyar ember milyen gyakran támad rá cigány mentősökre, miután jól bedrogozott/beivott?
- Magyar ember mikor megy oda több másik magyarral egy cigányhoz, hogy belekössön, és brutálisan megverhessék?
Tucatnyi ilyen kérdést fel lehetne tenni.
Ez van: a cigány faj egy kártékony élősködő, amit ki kellene irtani. Ha rajtam múlna, MINDEN rohadt cigány eltűnne a föld színéről, nem érdekelne, hogy a 0,01% normális, vagy sem.
Nem vagyok erőszakos. Békeszerető ember vagyok, aki a környezetében lévő emberek életét semmilyen módon nem rontja. Nem követtem el bűncselekményt, nem szennyezem a környezetemet, nem üvöltözök a nyílt utcán, nem használok tiltott tudatmódosító szereket, nem zavarom mások nyugalmát bömbölő zenével. Nem tartom jó bulinak azt sem, hogyha valaki csak úgy szórakozásból más testi épségében kárt tesz. Ilyen egy átlagos magyar állampolgár.
Ezek közül hány tulajdonság van meg a cigányságban?
Én nem előítéletes vagyok. Én ÍTÉLETET mondok. Az ország egyik legcigányosabb területén élek, szóval tudom, mi a valóság. A cigányság emberi értékek szerinti életre képtelen, beilleszkedésre esélytelen jelenség. A magyarok nagy betegsége.
És a betegséget el kell távolítani a szervezetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!