Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért felszínesek a lányok?

Miért felszínesek a lányok?

Figyelt kérdés
Ha egyetemistának adom ki magam, egyből szívesen cseverésznek velem, de ha elmondom, hogy csak egy csóró, munkanélküli srác vagyok, akkor nem fektetnek akkora energiát a beszélgetésbe. Magyarul, bizonyítást nyert az, hogy a nőknek a legfontosabb az anyagi helyzet, a társadalmi státusz, valamint annyira felületesek, hogy azt hiszik, hogy csak az egyetemre járó srácokba szorult értelem.
2017. ápr. 19. 19:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy hidegen hagynak az agyonsminkelt szoliqrvák.
2017. ápr. 19. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Amiket írtunk? Van véleményed?
2017. ápr. 19. 19:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Van, de nem igazán szalonképes.
2017. ápr. 19. 19:42
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
10-es vagyok. Ha a mondandómat úgy értelmezted, hogy én ezzel azt akarom mondani, hogy neked az "agyon sminkelt szolis qrvák" jönnek be, és neked ez jött le az egészből, csak gratulálni tudok. Tényleg totál értelmiséginek tűnsz.
2017. ápr. 19. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:
97%
# 7 vagyok, de szerintem 76-os is kulturált, remekül összefoglalt véleményt írt. Ha te erre csak nem szalonképesen tudsz reagálni, akkor meg is van, miért nem kellesz nőknek.
2017. ápr. 19. 19:50
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Gratulálok, ha minden lányt egyformának tekintesz.

Elárulom, a lányok 99%-a utálja, ha valaki már egy hazugsággal kezd.

Az általánosításod pedig nem vall nagy észre, mert ha lenne neked egy kicsi, akkor rájönnél, hogy nem mindenki egyforma, csak te vagy mindegyikkel hazug.

Az egyetemre járókról nekem az jön le, hogy szorgalmasak, és van bennük küzdőszellem.

Nekem ezen írásaid alapján már biztos nem jösz be. ;)

Ó, és mielőtt elkezdenéd, hogy egy rohadt plázacica vagyok, távolról sem vagyok az. Inkább egy könymoly hippi, aki szeret elegánsan is felöltözni. :D

2017. ápr. 19. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de te nem vagy tisztában a felszínes szó jelentésével. Akkor lennének felszínesek " A lányok " ha a külsőd, vagy az anyagi helyzeted miatt ítélnének el. De valószínűsítem hogy akikkel te beszéltél azoknak nem a " csóróságoddal " volt bajuk, hanem az értelmi képességeiddel, hiszen urambocsá' ha azt hiszi az ember hogy egy egyetemistába talán több ész szorult! Na ennyit erről...
2017. ápr. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!