Miért felszínesek a lányok?
Ezzel csak azt bizonyítod, hogy a lányok nem szeretik, ha egy csóró munkanélküli azt hazudja nekik, hogy egyetemista.
Te sem szívesen beszélnél olyannal, aki aszemedbe hazudott.
"azt hiszik, hogy csak az egyetemre járó srácokba szorult értelem."
A kérdésed alapján nem ok nélkül hiszik ezt.
Még szerencse, hogy "a" lányok ( egy kalap alá véve az összeset) felszínesek, te viszont nem általánosítasz, és nem írsz ki felszínes kérdést ide!
Mert ez jön le belőle:
Egyetemista srác: van jövőképe, van egy biztos érdeklődési köre, amit szeret és hajlandó tenni érte, + ha már bejutott, talán nem is hülye.
Csóró, munkanélküli srác: vajon miért csóró, munkanélküli srác? Lehet, hogy nem tett meg mindent a jövője érdekében? Nem használta ki a lehetőségeid? Semmi nem érdekelte, amit szívesen kitanult volna? (Amíg én gyesen leszek, miből tartjuk el a gyerekeinket?:))
Autószerelésből, villanyszerelésből is lehet jól élni, nem a diploma számít, hanem, hogy mit tettél eddig magadért és a sikereidért. Nekem legalábbis. Nekem fontos.
Ha így állsz hozzá a nőkhöz, akkor ne csodálkozz, hogy azt kapod tőlük, amit. Ez olyan, mintha én azt állítanám, hogy az összes férfi csak d*gni akar, és kiírnék egy olyan kérdést, hogy "Miért ilyen felszínesek a fiúk? Ha kisminkelem magam, és push up-ot hordok, egyből szívesen elcseverésznek velem, de ha smink nélkül, normális, szolid ruhákba jelenek meg, akkor nem fektetnek akkora energiát a beszélgetésbe. Magyarul bizonyítást nyert az, hogy a férfiaknak a legfontosabb a kinézet, a kihívó ruhák, valamint annyira felületesek, hogy azt hiszik, csak a ribizli kinézetű lányokba szorult érték."
A kérdésed, és hogy ennyi idősen így állsz a dolgokhoz, csak azt bizonyítják, hogy sokszor tényleg csak az egyetemet végzett férfiakba szorult értelem. Természetesen vannak kivételek, ÉN nem általánosítok, veled ellentétben. És ha te általánosítasz, ne csodálkozz, hogy a nők is ezt teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!