Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Bendegúz...

Mi a véleményetek a Bendegúz névről?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősömék gyerkőcét Bendegúznak hívják és iszonyat zsivány kisfiu,igy nekem mindig a rossz csont kisgyerekek jutnak eszembe.
2017. ápr. 18. 19:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem tetszik, mindig a deguz hangsulyozodik ki nekem a szo vegerol.
2017. ápr. 18. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem borzalmas.

Nem is cseng jól meg teljesen komolyan vehetetlen.

Csak képzeld el: Dr Bendegúz, Bendegúz őrmester, Bendegúz igazgató úr, Bendegúz elnök úr, Bendegúz tanár úr. Egyszerűen szörnyű. Ilyen nevű embert kb csak raktárosnak, kukásnak, kőművesnek, közterület karbantartónak vagy hasonlónak tudok elképzelni. Arról nem is beszélve hogy a suliban is szörnyű lesz neki. Meg régimódi is. Szerintem gonoszság így elnevezni egy gyereket napjainkban.

2017. ápr. 18. 22:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Az Indul a bakterházon kívül az jut eszembe, hogy bár tudom, hogy semmi közük egymáshoz, de olyan, mint a Benjámin, csak amíg az a "nemzetközi", a Bendegúz a "nagyonmagyar" verzió.

A Bence meg egy egyszerűsített, gyerekes forma a fenti kettőhöz képest.

2017. ápr. 19. 07:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Én szeretem ezt a nevet, főleg a jelentését

Isten harcosa

2019. dec. 21. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!