Mi a véleményetek a Bendegúz névről?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 18:38
2/15 anonim válasza:
Olyan mint a Belzebub és a szilvás gombóc.
4/15 anonim válasza:
#2 szilvás gombóc :'D
Nekem egyből az indul a bakterház jut róla eszembe , kissé régies név , nincs a környezetemben ilyen név ...
5/15 anonim válasza:
Vígjátékba jó, de amúgy borzalmas.Komolytalan.Felnőtt férfit el nem tudok ilyen névvel képzelni.Csak egy rosszcsont gyereket.De nem a film miatt.
6/15 anonim válasza:
Nem tetszik, mert ez egy hazug név. Az eredeti formája Mondzsuk. Nem kellene szégyellni az őseinket.
7/15 anonim válasza:
Amúgy semmivel nem rosszabb a Bencénél. Azt főleg nem tudom férfinak elképzelni.
8/15 anonim válasza:
Igen a film rányomta a bélyeget erre a névre😅 mindenki egy rosszcsont gyerekre fog asszociálni. Érdekes mert a Kevin névvel nincs így pedig ez is egy film miatt terjedt el. A Kevin névről másra asszociálnak😅
Le lehet pontozni de nekem tetszik a Bendegúz név sokkal jobb mint a Noel,Bence,Benett és társai egyedi de mégse egy Dzsennáró meg Armandó.
9/15 anonim válasza:
Nekem van Bendegúz ismerősöm, 24 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!