A motorozás tényleg nem való lányoknak? 15/L
Nekem adrenalin függőségem van,anno 2 heti rendszerességgel "kellett" járnom tandem ugrani terápiás célzattal😄
Mikor egyetemista lettem,egyik csoport társam vitt bele az ő társaságába,ahol mindenki motorozott. Nekem se kellett sok idő,azonnal beleszerettem,vettem is egy motort.
Azóta megfordultunk Erdélyben is,egyszerűen csodálatos érzés a hegyek között menni(néha egy kis száguldozás is belefér),hatalmas adrenalin bomba.
Na de eltértem a tárgytól,lényeg a lényeg,ne hagyd magad! Az én szüleim se repestek a motorozásért,mindenféle mondvacsinált indokokkal akartak eltántorítani,de én kitartottam és azóta is imádok motorozni🙂
Szerintem csak féltenek egyébként,hiszem valljuk be nem egy veszélytelen dolog ez. De ha okosan csinálod,egy igazi élmény!
22L
Nagyon köszönöm, hogy ilyen kései órában is válaszoltatok! Sajnos anyával is lesz a témában egy húzós meccsem. Hiába motoroztak együtt, nehéz lesz rávennem őket :/
(egyébként bocsánat, nem igen jó kategóriába került, de nem én választottam, random berakta. Furcsáltam is, hogy nem kérdezte)
Én most kezdtem el A2-re a motor jogsit , szüleim motorozmak, támogatnak benne vegulis.
Remelem, h te is el tudtad kezdeni az oktatást ;)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!