Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szép lehetek? Önbizalomhiány?

Szép lehetek? Önbizalomhiány?

Figyelt kérdés
Szoval en egyaltalan nem latom magam szepnek. Sot... kifejezetten rondanak... es megkerdeztem 1 baratnomet,hogy szerinte szep vagyok-e. Es azt mondta hogy igen. Es egy masik lany aki nem annyira bnom,o is mondta hogy szep vagyok... de en nem hiszek nekik...meg allitolag 2 fiunak tetszem,de csak ALLITOLAG szoval ez sem biztos... szerintetek tenyleg ennyire onbizalomhianyos vagyok? Van ilyen hogy ennyire onbizalomhianyos valaki? 13/L

2017. ápr. 16. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
13 évesen ne ez legyen a legnagyobb gondod.
2017. ápr. 16. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Jah es kepet nem szeretnek senkinek se kuldeni. Mivel csak azt szeretnem megtudni, hogy vane aki ennyire onbizalomhianyos.
2017. ápr. 16. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Lehet, hogy nem is önbizalomhiány ez, hanem tényleg csúnya vagy.
2017. ápr. 16. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nos .

1.Nem akarlak egy cseppet sem elkeseríteni de az tény hogy a barátaid vagy azok a személyek akik a baráti csoportodon is kívül esnek sosem fogják azt mondani neked hogy csúnya vagy . Hogy miért nem fogják ezt mondani azt gondolom nem kell elmagyaráznom .

2. Természetesen így is lehetsz szép .

3. Tudom nagyon sablon dumának hangzik de ne feltétlen azzal foglalkozz hogy szép vagy e természetesen erre is kell kellő figyelmet fordítanod de ne feledd hogy egy igazán érdekes személyiség bármilyen szépséget felül tud múlni .

4.Az ebből adódó önbizalomhiány érthető .

5. Előre szólok hogy a kivágott felsők és a durva miniszoknyák nem fognak csinosabbá szebbé tenni (ezt csak azért mondom hogyha megfordul a fejedben mondjuk a stílus váltás ezt mindenképp kerüld el . )

6. Ahogy idősebb leszel pár évvel rájössz majd hogy nem csak azzal kell foglalkozni hogy kifogástalanul gyönyörű legyél hanem mint mondtam a személyiségedet fejleszteni alakítgatni fontosabb MERT: Azok a fiúk akik a suli királyai akik a legmenőbb arcok mindig a vasalthajú nagymellű nagyseggű divatpi**ákra fognak bukni . És tudod hogy ez miért lesz neked előny? Mert ha belátod hogy az ilyen fiúk kedvében járni is tök felesleges észre fogod venni a normális kedves és odaadó srácokat akik egyben humorosak is ( és az ilyen srácok a személyiségedbe fognak beleszeretni nem a külsőd miatt ) Hidd el ez nem lehetetlen én is átestem ezen nem is olyan régen .

Remélem érthető volt a keszekusza fogalmazásom :D .

2017. ápr. 16. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek a tinigondok, istenem. És tényleg képesek voltunk valódi traumként átélni 😃
2017. ápr. 17. 10:45
 6/6 A kérdező kommentje:

#4es koszonom szepen!😘

#5os hat igen... nekunk tiniknek ez a legnagyobb gondunk😂 de addig jo mig csak ez😉

2017. ápr. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!