Az hátrányos ha facebookon valaki egyetemistának kevesebb, mint 100 ismerőse van, mert pl.60 suliból 10 családból 20 egyéb baráti körből?
"És ha valakinek van 4000 az nem jobb, arra pl. ha vmit venni, kölcsönkérni, eladni, állást keresni, sok lájkos imázst építeni, ami munkahelyen, vagy pozícióra jelentkezésnél esetleg előnyös, stb szeretne"
sok lájkos imázst építeni: ez nagyon fontos dolog apám, ilyennel foglalkozni.
ami munkahelyen, vagy pozícióra jelentkezésnél esetleg előnyös: na ami munlahelyen ez szempont, én onnan úgy lelépnék mint a huzat, ha a főnök meg a kollégák egymás profiljait nézik, kinek mennyi a lájk, mennyi az ismerős. Az nem munkahely hanem ökörködés.
Szerintem egyáltalán nem hátrányos, hogy neked csak ennyi ismerősöd van !
Inkább legyen kevés de közülük tartod a kapcsolatot a fontosakkal mint 1000 meg 2000 ismerős, hogy like-ják a képeidet meg nézegessék mit teszel ki.
Nekem is csaj 118 ismerősöm van mégis elvagyok velük. (régen több volt de csomót töröltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!