Az hátrányos ha facebookon valaki egyetemistának kevesebb, mint 100 ismerőse van, mert pl.60 suliból 10 családból 20 egyéb baráti körből?
Nem az ismerőseid száma mutatja az értékeid. Nem a facebookon kell élni, szerintem ez teljesen normális.
Van olyan barátom, aki bár nagyon népszerű az emberek körében, sok barátja és ismerőse van, mégis facebookon épp hogy csak megüti a 40-et az ismerősei száma.
nekem 10 alatt vannak az ismerőseim, mindig az aktuális emberek (pl csoportok miatt), aztán törlöm őket
családtagok egyáltalán nincsenek ismerősnek jelölve, mert nekem kell a magánélet, ne lássák a dolgaimat, amelyeket egyébként nem osztok meg, de én se lássam másét
ennyi
akikkel lehet, úgyis személyesen érdemes kommunikálni
sokkal hatásosabb
kirázna a hideg, hogy ilyen óvodai, ált.isk, gimn. ismerősök azon csemegéznek, hogy most éppen mi van velem
maradjon csak szépen titok
meg annak mi értelme van, hogy 20 éve nem találkoztunk, de lát interneten, ez kb olyan, mint egy álom...semmi értelme
segíteni úgysem segítenének, ha baj van, mert akkor mindenki elfordul, ha baj van
jó nem kell bántani a kérdezőt,
ugyanis van egyfajta nézőpont, mely szerint az a menő, akinek 1000 felett van az ismerőse ,és minden fényképre kap 100+ tetsziket
De ez komoly kérdés?
Valami agytisztító kellene neked szerintem, ne haragudj már.
Most nem nem vagy valaki, mert "instán" nincs 2 millió követőd?
És mi van akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!