Sokan miért utálják az ilyen és hasonló vigjátékokat? Főleg az 50 felettiek, ahogy észre vettem, vagy60+
ez ízlés dolga... én például utálom és kifejezetten nézhetetlennek tartom a mai mozik jó részét, az alpári szöveg, a lehetőleg még alpáribb magyar szinkron, a ha kell-ha nem jelenlévő szexuális túlfűtöttség és az altesti poénok miatt.
De nálam már az első által említett Dumb és Dumber vagy a Csupasz pisztoly is kiüti ezek miatt a biztosítékot.
A Rowan Atkinson-filmek poénjai bejönnek, egyetlen zavaró momentum, hogy ő viszont rendszeresen tesz vallási dolgokat is gúny tárgyává, ami azt gondolom, nem szerencsés dolog.
De a mai vígjátékok között is akadnak aranyosak, szolidak és nevettetőek mint a Nász-ajánlat, a Bűbáj, az Éjszaka a múzeumban, vagy a Csak a testeden át, de ezek az üdítő kivételek.
30F
Én nem vagy még közel sem 50, hanem sokkal kevesebb, de ez nagyon gyatra. Főleg ezt a Sandra Bullockot nem bírom, pedig hapsi vagyok, csinos nő, de nagyon erőltetett, humortalan, bárgyú, gyenge.
Főleg az amerikai vígjátékok elég trágyák voltak mindig is, hacsak nem a zucker tesók kreálmányai(airplane, csupasz pisztoly, stb..)
Az Angol humor a legjobb. Vagy az európai.
Én bőven 50 alatt vagyok, de nem szeretem az ilyen filmeket.
Szerintem erőltetett, kínos...
Olvastam róla véleményeket, a negatív kritikák főleg Melissa M. miatt vannak. Kemény és vicces akar lenni a karakter, de szánalmas, erőltett lesz.
De ez ízlés dolga...kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!