Én tényleg nem kellek senkinek? Miért vagyok ennyire taszitó mindenki számára?
Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy nekem akárki tetszik, annak én sosem kellek. Egyszer sem!. Itt vagyok lassan 19 éves, és még nem volt egyszer sem párkapcsolatom!! egyszer sem volt olyan, hogy valaki megdicsért volna, hogy pffu de jól nézzel ki, max annyit, hogy hat de te szép vagy, de kb.olyan sehogy, persze, ha annyira szép lennék, akkor miért nem akar tőlem senki semmit? senki, shoha nem tőrődött is volna velem úgy, hogy akar valamit tőlem, mindig csak arra kellek valakinek, hogy segitsek valamiben, aztán annyi. Másképp le se szarnak. Vannak barátaim, de már unalmas, hogy barátságnál több nem lehet senkivel. Egyik fiú osztálytársam is már régóta tetszik, de ő is csak akkor vesz észre, ha kell segiteni neki valamiben, másképp leszar. Hálistennek végzünk és remélem nem is fogom látni őt többet. Próbálok mindig jól kinézni, törődni magammal, hogy nézzek ki valahogy, de úgy látszik igyis csak egy bányarém vagyok, ha nem kellek senkinek. Ennyire szánalmas ember van még a Földön, mint én? 19/L2017. ápr. 11. 18:20
11/16 A kérdező kommentje:
Hát őszintén szólva nem tudom mi lehet a probléma, de ahogy irtad, hogy "Az arcod csúnya, nem vonzó a fiúk számára" akkor már ha csúnya valaki, az kb.maradjon egyedül, mert hát minek kellene valakinek. És akkor még mondják sokán, hogy de hát a külső nem számit, a francokat nem!
2017. ápr. 12. 17:02
12/16 anonim válasza:
Dehogy kell otthon maradni! Mkinek meg van a párja, keresni kell.
Ismerkedj,járj el programokra barátokkal stb..
Megtalálod a társad..
Legyen önbizalmad, sminkeld ki magad, csináld meg a hajad stb..
(Kövér, vèzna, púpos,sánta..embereknek is van párja... ) fel a fejjel.
13/16 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Nem sertegetni szeretnelek, kerlek ne haborodj fel, olvasd vegig amit irtam. Erzem, hogy kellemetlen amit irok es helyenkent nem fogalmaztam tul kedvesen, de hiszem azt, hogy erre szukseg volt. Velemenyem szerint, egy szerencsetlen, onbizalomhianyos, onsajnaltato csaj vagy, aki 19 eves kora ellenere nem tudja megitelni, hogy hogyan nez ki. Tudnod kellene, hogy mik az elonyos tulajdonsagaid. Ha nem, fogj egy tukrot, nezz magadon vegig es dontsd el, mi az ami szep, vonzo. (Olyan nincs, hogy semmi. Addig keress, ameddig talalsz.) Aztan meg kell tanulnod kihangsulyozni azt a valamit/valamiket. Nem egyeszeru feladat, de bele lehet jonni. Vegul gyujts annyi onbizalmat, hogy ne ugy jarkalj a vilagban, mint egy "szanalmas ember", akinek hivtad magad. En nem szeretnek jarni egy szanalmas emberrel. Valoszinuleg te sem. Akkor miert csodalkozol azon, hogy mas sem szeretne? Legy magabiztos, pozitiv, tudd, hogy mi az ami egyedive tesz(nem csak kulsoleg) es hivd fel masok figyelmet ra. Azaz, ne vard el, hogy masok csak ugy eszrevegyek, hogy milyen csodalatos vagy. Ez nem igy mukodik. Tipp: ha mosolyogsz az mar egy jo kezdet. :)
14/16 anonim válasza:
Az milyen érdekes, és mennyire furcsa, mi több, egy picit érthetetlen, amikor a #11-es hozzászólás a "kérdező kommentje"-ként jelenik meg, de bíráló véleményt ír, idegenként - saját magáról?!?
15/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ne alkoss negatív véleményt magadról, míg meg nem kérdeztél egy krokodilt, tudna-e kezdeni Veled valamit :DDD
Az énképed még nem reális, alakulóban vagy fiatal felnőttként minden értelemben. Használni fog, hogy befejezed ezt a sulit. Az idő elmossa a múltadat is. Az utolsó nyári szünet alatt sokkal többet fogsz alakulni, mint hinnéd.
Üdv és jó felnövést!
R
16/16 anonim válasza:
Lehet hogy a belsőddel van baj…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!