Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi segíthet megszüntetni a...

Mi segíthet megszüntetni a bizalmatlanságomat?

Figyelt kérdés
Senkiben se bízok teljesen 5 éves korom óta, de ez nagy részt alaptalan. Szinte olyan mintha rémeket látnék, vagy túl élénk lenne a fantáziám. Ti mit ajánlotok?

2017. ápr. 11. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Történt akkor valami?

vagy hogy tudsz pont igy emlékezni erre hogy 5 éves korod óta van ez a bizalmatlanság

leirom , én általában megbiztam mindenkiben eddig

most már nem

és inkább nagyon kételkedő lettem

senkiben sem akarom hogy megbizzak

mert sok csalódás ért

akkor ez is van tehát megbizni se kell mindenkiben

ez is fontos

2017. ápr. 11. 13:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Megijesztett több rajzfilm amikbe túlságosan beleéltem magam, film (volt egy sorozatgyilkosos ami még mindig nem tudom melyik) .

Ezt nem öt évesen láttam, de egy vagy két évvel késöbb a Ferngullyból:

[link] [link]

Lehet úgy éreztem hogy érdekel a film (mint ez a Ferngully) de azért mégis ijesztő. Meg "Miért csinálnak ilyen filmet? Ki akarna ilyet nézni?"

Az a zene is ijesztő alatta de gondolom direkt ilyen.

2017. ápr. 11. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen be kellene tiltani minden rossz rajzfilmet , és filmet is
2017. ápr. 11. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Imádkozz a Jó Istenhez is és Jézushoz

hogy segitsen neked !

ez az élet egy próbatétel !

Olvasd a Bibliát is

2017. ápr. 11. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:

A családod legyen az, akiben feltétel nélkül megbízol. Nem kell a barátokba, mert igazából mindenkinek van rossz oldala is és e miatt sose szabad megbízni pár barátba, akiket alig ismersz. Persze, akit hosszú ideje (évek) ismersz és tényleg ismered, abba is megbízhatsz. De egyébként egyáltalán nem baj, ha óvatos az ember. A nagybetűs életben nem lesz annyi csalódásod. De a családra mindig számíthatsz és megbízhatsz bennük.

És igen, olvass Bibliát. Hidd el, tényleg segít. :)

2017. ápr. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!