Nagyon gáz, ha közel 22 éves koromra egyetlen szakmám sincs?
Ja, és az egyetemen sincs ám annyi értelmes ember, ugyanúgy megvetnek, ha nem vagy gazdag, nem vagy menő, lényegében sokan felnőttóvodának tekintik, és csak azért vannak ott, mert anyucinak-apucinak sok pénze van, amúgy a barmot fel sem vették volna.
Aki meg gúnyolódik (konkrétan a 65%-osra gondolok), annak annyit üzenek, hogy valóban nem tehetek semmiről. Én nem bántottam másokat, akkor miért kéne magamat okolnom, hm?
#12 Barátom, légy oly szíves és olvasd el, hogy a kérdező mi a jó büdös fenét írt, szerkesztett oda ki. Egyébként valóban segítek, de más módszerrel. 21 évesen nehogymár a négy fal között töltse az életét, csak azért, mert néhány hülyegyerek beszólt neki régebben. És nekem jogom van ezt mondani, mert cigányok közt nevelkedtem, egyetlen magyarként. A Pesterzsébeti Hajós Alfréd Általános iskolában, ahol engem is agony-szadiztak, alig vártam, hogy kijárjam.
Kedes kérdező - Remélem, nem vetted sértésnek az imént hozzádvágott szavaimat, de légy oly szíves, ha nem akarsz megrohadni a négy fal között, legalább használd az internetet. Mondjuk chatelj. Talán találsz kialakíthatsz egy egész jó kapcsolatot egy nővel. Az első párkapcsolatom ilyen volt, tapasztalatból mondom, de csak 17 voltam, még 3 évig tartott. Szóval - Azt mondtad, hogy van érettségid (a további jegyzésekből azt szűrtem le, hogy meg vagy ezzel elégedve, nem szeretnél tovább tanulni), a tanulás mellett az ismerettség a legfontosabb.
Sajnos én is olyan voltam, mint te, mindent úgy vettem, mint te - a bántást sosem nevettem ki, megsértődtem, sosem válaszoltam vissza, de ezt a sját nevelésemnek tudhatom be.
- Nekem eltűnt, de nem szeretném, ha te is ezzel a módszerrel élnél. - ugyanis én nagymennyiségű alkoholt fogyasztottam. A tudatomat is befolyásolta, sajnos. Valahogy úgy kell ezt az egészet megoldanod, hogy az a bizonyos káposzta ottmaradjon, míg a farkas is bolddg.
Ezért is mondtam az egyetemi példát, és nem hiszem, hogy olyan hülyegyerek lennél, met akinek ilyen eszébe jut, annak le a kalapppal, három p-vel. Én csak a véleményemet mondtam el, nem kell pontozgatni, egyébként sem érdekel nagyon (hölyeség), de azt tudom, hogy a barátok rengeteget és ezt vedd szó szerint - rengeteget segítenek. Gondolkodj el rajta, szórakozz.
Arról sajnos nincs tudomásunk, hogy ki tart el, vagy saját magadat tartod-e el, egyáltalán. De.. az élet értelme mindig is a túlésés volt, és bár sabonos is az, amit én mondok, nem egyszer mondták és érdemes megfontolni. Szedd össze a darabjaidat, azokat az atomokat, amelyeket fizika órán tanultál 7-ben és kezdj el talpra állni és ne hülyegyerekekkel, taknyosokkal foglalkozz, akik a szüleik által el vannak kényeztetve. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!