Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha közel 22 éves...

Nagyon gáz, ha közel 22 éves koromra egyetlen szakmám sincs?

Figyelt kérdés
Több képzést is elkezdtem már, de mindet abbahagytam, mert nem való nekem egyik sem, valamint olyanokkal voltam egy környezetben, akik ,,nem az én súlycsoportom", egyszerűen nem éreztem jól magam, ráadásul ott használtak ki, ott szivattak, ahol csak tudtak. Bármerre is megyek az életben, mindenütt ez fog várni. Jobbnak látom, ha itthon, a négy fal között öregszem meg...vagy esetleg kivonulok a természetbe. Nem akarok magamnak olyan életet, amiben az időm jelentős része arra megy el, amit rühellek. Azt meg pláne nem szeretném, hogy olyan légkörben legyek, ami nyomaszt. Eleget bántottak már életem során. Mindenki azzal piszkál, hogy kezdjek valamit magammal, de hogyan, ha azt sem tudom, mit akarok? Gyárba, napszámba meg menjen a halál, inkább éhendöglök.
2017. ápr. 7. 12:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Suli és munka egyszerre nem játszik. Továbbtanuláshoz csórók vagyunk, meg amúgy is buta lennék egy egyetemhez.
2017. ápr. 7. 13:17
 12/19 A kérdező kommentje:

Ja, és az egyetemen sincs ám annyi értelmes ember, ugyanúgy megvetnek, ha nem vagy gazdag, nem vagy menő, lényegében sokan felnőttóvodának tekintik, és csak azért vannak ott, mert anyucinak-apucinak sok pénze van, amúgy a barmot fel sem vették volna.

Aki meg gúnyolódik (konkrétan a 65%-osra gondolok), annak annyit üzenek, hogy valóban nem tehetek semmiről. Én nem bántottam másokat, akkor miért kéne magamat okolnom, hm?

2017. ápr. 7. 13:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Rendben, ha így állunk: Igazad van. Ne is mozdulj ki. De ne csodálkozz, ha 40 évesen elhalálozol, mert éhen halsz. "Nem megyek le a boltba, mert az eladóbácsi/néni rossz szemmel nézett rám, letegezett, nem tisztel!" és a "Jaj, az ő áruját előbb húzta le, akkor én nem jelentek semmit!" típusú kiskirálylány, nyomi stilustól! Mi is vagy te? Férfi? Vagy hány éves is vagy? Mert a szöveged olvasása közben mindig elfelejtem. Nem sértésből írtam, csak próbálj meg más nézőpontból is nézelődni, ne csak a magad kis begyöpösödött látókörödből, menj el barátkozni!
2017. ápr. 7. 13:39
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
#13 Menj a p.icsába! Ja, nem sértésből írtam......
2017. ápr. 7. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Én megértem a kérdezőt, mert egykor hasonló cipőben voltam, de továbbra sem szeretem az ilyen megmondóembereket. Kérdező, szarj az ilyenekre!
2017. ápr. 7. 13:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, márpedig valahol el kell kezdened az élet rögös útját. Ha a továbbtanuláshoz nincs elég keret, akkor valami megoldást kell keresned, hogy munkát találj. Testalkatilag milyen vagy? Egészséges vagy? Esetleg nem gondolkoztál mondjuk rendészeti, vagy katasztrófavédelmi pályán, vagy egészségügyben? Biztos van valami, ahol elindulhatsz. Nekem például anno mondták, hogy mehetnék katonának a seregbe, de nekem sajnos egészségügyi okokból nem lehetett annak lennem. Pedig szerettem volna, mint ahogy rendőr is lehettem volna, de ott is egészségügy.. Vagy amit mindig akartam, hivatásos tűzoltó. De ott is egészségügy itt, ott... Sajnos nekem nem jöhetett össze. De neked még összejöhet, csak vágj bele, kezdd el valahol!
2017. ápr. 7. 13:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Viszonylag egészséges vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy le kell hajtanom magam... Nem tudom sajnálni a sok barmot, akik 50 éves korukra jajgatnak, hogy mennyire tönkrement mindenük. Ő bajuk, miért nem gondolkodtak anno? Én ezt az utat biztos nem fogom választani, lehet kövezni.
2017. ápr. 7. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:

#12 Barátom, légy oly szíves és olvasd el, hogy a kérdező mi a jó büdös fenét írt, szerkesztett oda ki. Egyébként valóban segítek, de más módszerrel. 21 évesen nehogymár a négy fal között töltse az életét, csak azért, mert néhány hülyegyerek beszólt neki régebben. És nekem jogom van ezt mondani, mert cigányok közt nevelkedtem, egyetlen magyarként. A Pesterzsébeti Hajós Alfréd Általános iskolában, ahol engem is agony-szadiztak, alig vártam, hogy kijárjam.

Kedes kérdező - Remélem, nem vetted sértésnek az imént hozzádvágott szavaimat, de légy oly szíves, ha nem akarsz megrohadni a négy fal között, legalább használd az internetet. Mondjuk chatelj. Talán találsz kialakíthatsz egy egész jó kapcsolatot egy nővel. Az első párkapcsolatom ilyen volt, tapasztalatból mondom, de csak 17 voltam, még 3 évig tartott. Szóval - Azt mondtad, hogy van érettségid (a további jegyzésekből azt szűrtem le, hogy meg vagy ezzel elégedve, nem szeretnél tovább tanulni), a tanulás mellett az ismerettség a legfontosabb.

Sajnos én is olyan voltam, mint te, mindent úgy vettem, mint te - a bántást sosem nevettem ki, megsértődtem, sosem válaszoltam vissza, de ezt a sját nevelésemnek tudhatom be.

- Nekem eltűnt, de nem szeretném, ha te is ezzel a módszerrel élnél. - ugyanis én nagymennyiségű alkoholt fogyasztottam. A tudatomat is befolyásolta, sajnos. Valahogy úgy kell ezt az egészet megoldanod, hogy az a bizonyos káposzta ottmaradjon, míg a farkas is bolddg.

Ezért is mondtam az egyetemi példát, és nem hiszem, hogy olyan hülyegyerek lennél, met akinek ilyen eszébe jut, annak le a kalapppal, három p-vel. Én csak a véleményemet mondtam el, nem kell pontozgatni, egyébként sem érdekel nagyon (hölyeség), de azt tudom, hogy a barátok rengeteget és ezt vedd szó szerint - rengeteget segítenek. Gondolkodj el rajta, szórakozz.

Arról sajnos nincs tudomásunk, hogy ki tart el, vagy saját magadat tartod-e el, egyáltalán. De.. az élet értelme mindig is a túlésés volt, és bár sabonos is az, amit én mondok, nem egyszer mondták és érdemes megfontolni. Szedd össze a darabjaidat, azokat az atomokat, amelyeket fizika órán tanultál 7-ben és kezdj el talpra állni és ne hülyegyerekekkel, taknyosokkal foglalkozz, akik a szüleik által el vannak kényeztetve. 22F

2017. ápr. 7. 14:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért kérdező, már bocs. de ne nyilatkozz már az egyetemekről, ha a közelében se jártál még... vannak elitszakok, de ne általánosítsunk. Te magad is tudid, hogy diplomával többre mész, mint érettségivel. Szerezhetsz szakmát is, de ott is írtad, hogy hü.lyék vannak. Neked nem az eszed kevés, hanem az emberekkel vannak gondjaid, méghozzá irreálisak. Előre utálod a tanulást, mert más emberek közt lennél. Nem bántásból, de ezt kezeltesd, vagy küzdd le, mert holmi beképzelt izék miatt leszel egy nagy senki egész életedben.
2017. ápr. 7. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!