Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran fordul elő...

Milyen gyakran fordul elő másokkal, hogy macerától tartva nem tesznek föl kérdést, vagy nem írnak választ?

Figyelt kérdés
Velem legalább naponta.
2017. ápr. 5. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is van ilyen. Beírom a fél kérdést/választ aztán kilépek direkt. Hetente előfordul. Mikor milyen gyakran
2017. ápr. 5. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerinted hány válasszal lesz kevesebb, pont emiatt? :D Velem elég gyakori.
2017. ápr. 5. 18:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Engem a pontok nem érdekelnek, de a macera sajnos igen.

Amikor olyan dolgokat írnak, amik a későbbi olvasókat félrevezetik, hamis adatokat, állításokat tartalmaznak. De nekem nincs annyi időm, hogy mindent helyretegyek.

2017. ápr. 5. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, van, hogy hosszasan, szépen megfogalmaznám, de mielőtt elküldeném, inkább kinyomom.
2017. ápr. 5. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Olykor velem is előfordul. Például ha a kérdés megfogalmazásából az érződik, hogy a kérdező csak bólogató kutyuskákat vár, miközben nincs igaza abban, amit gondol. Ám ha valaki mégis megmondja, abból annyit szűr le, hogy okoskodnak, meg őt bántják. Megpróbálok rá megfogalmazni egy nem sértő szándékú választ, aztán lehet meggondolom magam, és inkább nem küldöm el. Ha időközben mástól jött valami frappáns válasz, azt pacsizom.
2017. ápr. 5. 23:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó; ha nem vagyok egyedül. Már attól tartottam, hogy baj van velem, hogy igazából cenzúrázom magam vagy mi.
2017. ápr. 5. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!