Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok beszélgetni...

Miért nem tudok beszélgetni másokkal?

Figyelt kérdés

Senkivel nem találom meg a közös hangot.Ha én nem hozok fel témát a másik se próbál így inkább hallgatok, és kínos csend lesz közöttünk.Ez mindig így van.Még aki kicsit közelebb áll hozzám avval is ez van.És ezt gyűlölöm.

Ha van közös téma valakivel egy ideig elvagyunk de egy idő után nem tudok miről beszélgetni az illetővel.

Nem tudom mit tudnék csinálni.

2016. dec. 28. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokan azt várják egy társalgásban, hogy a másik irányítson és folyton szórakoztassa őket, ez nem jó, fullasztó érzés, teljesen egyetértek Veled.

A legjobb lenne, ha olyan embert találnál, akivel nem kínos a csend. Az igazi barátokkal lehet jól együtt hallgatni is.

Szerezz a hozzád közel állókkal közös élményeket. Sétáljatok, kiránduljatok, sportoljatok, társasozzatok és repülni fog az idő, és nem azon fogsz takanodni, milyen beszédtémával kösd le az illetőt és magadat.

2016. dec. 28. 16:19
 2/3 Renesmee98 válasza:

Én is így vagyok vele és észrevettem hogy amint az előttem szóló mondta hogy ha van egy jó program akkor nem kínos a csend mert ha csend is van lefoglal a program meg igazából úgy könnyebb ha közös a hobbitok

Olyanokkal legyél akivel közös az érdeklődési körötök! Hiszen amit az ember szeret arról sokat tud beszélni szerintem. :)

2016. dec. 30. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel. De egyébként miért van kínos csend? Az sem jó ha valakinek folyton szóf0sása van. Amúgy meg vannak nagyon jó könyvek erre, pl a kérdezéstechnika, amivel ha "nyitott" kérdéseket teszel fel a másiknak kénytelen nem egy szóban válaszolni.
2017. jan. 6. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!