Mennyi időbe telt elengednetek és elfelejtenek valakit, akit szeretettek, de neki nem volt jó és menni akart?
Nagyon nehezen megy, bár még csak hetek teltek el. Próbálom a saját életem rendezni, barátokkal lenni, kikapcsolódni, de mindig visszakúszik a fejembe. Reggel és este a legrosszabb.
Mellette gyászolok is, és ha a kettő érzés együtt rám jön, hogy miért tűntek el ők az életemből, akkor kész vagyok órákra, és semmi nem megy.
Kutatasok szerint atlag 3 ev, mire tul teszi az ilyenen magat TELJESEN az ember
Es tapasztalatom szerint ez teljesen helytallo, pedig nem vagyok egy "gyenge" ember (pszichologiai szakvelemeny alapjan se)
El fog múlni, kitartás! <3
Idővel lassacskán majd jobb lesz. ÉS újra lesz a képben idővel más is egyszer csak, aki betölti majd ezt az űrt.
(a mennyi időt nem tudom, nehéz, de mindenképpen túl lassú a folyamat, főleg ha jobban szenvedsz. ez van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!