Hogyan telt a napod?
Unalmasan. 7:00-kor keltem, 7:40-kor indultam munkába, 8:30-kor kezdtem dolgozni...de csak szenvedtem és csajokkal dumáltam telefonon, meg neten olvastam híreket. Délben lementem enni a céges kajáldába...aztán vissza munka. Henyélés tovább...zenehallgatással. Majd 3 felé kicsit levegőztem teraszom a tetőn. Aztán aláírtam a jelenlétit, leadtam a mappákat személyügyön. 4-kor pedig leléptem egyből.
23F/vállalati manager asszisztens
Kerdezo, nem ismerlek, de jo ember lehetsz. :) Reggel felkeltem es elkeszultem, bementem nulladikra ami tesi, a suliban elegge unalmas volt, de elmaradt egy tori temazaro. :) Suli utan az egyik baratommal hazajottem, es eves utan lementunk a buszmegalloba hogy atmenjek hozza. Otthon hagytam a diakimat, szoval hazaszaladtam erte. A kovetkezo buszt lekestuk (ket busszal kell menni), es csak fel ora mulva jott a kovetkezo, addig elmentunk egy boltba. :D Naluk ettunk, es elmentunk a jatszoterre, setaltunk, twistereztunk szoval elvoltunk. :) Kb haromnegyed oraja vagyok itthon. Neked? :)
14/L
#1. Ennyire rossz ez a munka? Ez mindig is érdekelt.
#2., #3. Miért? :(
#4. Jogos:D
#5. Örülök hogy jó napod volt:) Viszonylag jó napom volt, köszönöm kérdésed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!