Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akit megerőszak...

Van itt olyan, akit megerőszakoltak? Mennyi idő telt el, mire eljutottatok oda, hogy nem jutott minden nap eszetekbe?

Figyelt kérdés
Illetve, ha egy másik ember megérintett titeket fizikailag, akkor nem rezzentetek össze, nem jöttek vissza a képek?
2017. jan. 8. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Csak majdnem, mert sikerült elmenekülnöm, voltam vagy 14 éves. Vén gazember pásztor tudta, mikor megyek haza az erdőn át és elgáncsolt, letépte a bugyimat. De felkaptam a táskámat és elrohantam. Otthon nem mertem elmondani, de hánytam, remegtem, lázas beteg lettem. Aztán évekig minden fiút mocskos állatnak tekintettem, senkiben sem bíztam. Hosszú évekkel kesőbb egyetemi évfolyamtársam volt az első akiben megbíztam, aztán voltak mások is, ma kisgyerekes anya vagyok, tisztességes férjjel.
2017. jan. 8. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy év és pár hónap telt el azóta, de minden nap eszembe jut. Volt, hogy kicsit jobb volt, de egyszer a barátom valahogy úgy ért hozzám, hogy eszembe juttatta, és azóta megint ez van. Neki még el se bírtam mondani, pedig már több, mint egy éve együtt vagyunk.

A legtöbb érintéstől nincs bajom, de ha hátúlról nyúl a nyakamhoz, vagy olyan helyen fogja meg a fenekem, eszembe jut, és lőttek a hangulatomnak.

2017. jan. 17. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni...de 10 év volt. Most is sokszor gondolok rá...de már elviselhető arányban...a mai napig nem szeretem ha hozzám nyúlnak vagy simogatnak (hiába tudom hogy semmi hátsó szándék sincs benne).
2018. febr. 5. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!