Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van még más is akinek unalmas...

Van még más is akinek unalmas telt a nyara és nem volt sehol?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ismerős.. csak inni jártam el néha, de azt is kb két várossal odébb.. alapból egy hónappal kevesebbem volt a nyári gyakorlat miatt
2016. aug. 17. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen.
2016. aug. 17. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak szakmai gyakorlaton voltam, meg még megyek is, meg befejeztem azt az 50 óra közmunkát..Még a házból is utoljára kb másfél hete mentem ki, amikor elmentem a boltba.
2016. aug. 17. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Én sajnos olyan baráti körbe mozgolódok akik nem túl élénkek. Hetente csináltunk valamit (strand, lézerharc, túra, koncert, házibuli meg a többi) ezen kívül elkezdtem keményebben edzeni ami kicsit nyár végére meg is látszik. Illetve pénzt szereztem melóval amiből most futja egy új sportfelszerelésre.

Többiek most jöttek rá hogy már 2 hét sincs vissza a nyári szünetből és most hirtelen akarnak minden nap valamit csinálni mert az eddigi időt elgépezték.

Természetesen én is sokat gépeztem, de reggel 8-tól este 11-ig non-stop gamet soknak tartom. Nekem napi 2 óra bőven elég volt.

Kb így telt a nyaram.

2016. aug. 17. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyár elejét végig kockultam, 1 hónapba elmentem egyik barátommal párszor ki, majd nyár közepét megint kockultam, most pedig a végét két jó barátommal töltöm 2 és fél erejéig. Ezalatt folyton járkálunk, szórakozunk meg egymásnál alszunk.

De nem voltam semmilyen különleges helyen és lehet mondhatni, amikor nem mással voltam akkor néha eléggé unalmas volt.

2016. aug. 17. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Lepontozzák hogy töltöttem a nyaramat. Ezen behalok :D

Úgy néz ki 77%-os nyaram volt eddig.

Am tegnap durván berúgtam.

2016. aug. 19. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:

egyszer nyaraltunk még az elején

utána gondoskodtam arról, hogy ne teljesen unalmasan

2016. aug. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!