Van még más is akinek unalmas telt a nyara és nem volt sehol?
Én sajnos olyan baráti körbe mozgolódok akik nem túl élénkek. Hetente csináltunk valamit (strand, lézerharc, túra, koncert, házibuli meg a többi) ezen kívül elkezdtem keményebben edzeni ami kicsit nyár végére meg is látszik. Illetve pénzt szereztem melóval amiből most futja egy új sportfelszerelésre.
Többiek most jöttek rá hogy már 2 hét sincs vissza a nyári szünetből és most hirtelen akarnak minden nap valamit csinálni mert az eddigi időt elgépezték.
Természetesen én is sokat gépeztem, de reggel 8-tól este 11-ig non-stop gamet soknak tartom. Nekem napi 2 óra bőven elég volt.
Kb így telt a nyaram.
Nyár elejét végig kockultam, 1 hónapba elmentem egyik barátommal párszor ki, majd nyár közepét megint kockultam, most pedig a végét két jó barátommal töltöm 2 és fél erejéig. Ezalatt folyton járkálunk, szórakozunk meg egymásnál alszunk.
De nem voltam semmilyen különleges helyen és lehet mondhatni, amikor nem mással voltam akkor néha eléggé unalmas volt.
Lepontozzák hogy töltöttem a nyaramat. Ezen behalok :D
Úgy néz ki 77%-os nyaram volt eddig.
Am tegnap durván berúgtam.
egyszer nyaraltunk még az elején
utána gondoskodtam arról, hogy ne teljesen unalmasan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!