Ti hogyan álltatok a sulis menzához? Van olyan étel, ami a mai napig kísért titeket?
Figyelt kérdés
Én leiratkoztam a menzáról örökre, amikor egyszer "sonkás kocka" címen adtak kaját, ami úgy nézett ki gyakorlatilag, mint valami rakott tészta, és közé volt rakva a mócsingos hús, de elmondhatatlanul rossz volt... 2 villa után kuka. Életemben nem ettem olyan rosszat azóta se. :D
De a fasírozottat is mindig sikerül ugyanúgy elégetni, és a főzelékbe fejenként egy talicska sót rakni.
Ti hogy viszonyultok a menzás étkezéshez? Van olyan étel, ami már rajtatok is kifogott?
Vannak olyan menzakaják, amiket nagyon utáltatok vagy ehetetlenek voltak?
Ha kevés a pénz, miért vásárolják fel a vállalhatatlan, disznóknak se való alapanyagokat?
2017. márc. 28. 19:57
11/11 anonim válasza:
Általános iskolás koromban (kilencvenes évek vége) voltam utoljára menzás, hat évig szenvedtem vele. A híres-hírhedt Junior szállított hozzánk, az általuk előállított készítmények emberi, állati és szervetlen fogyasztásra egyaránt alkalmatlanok voltak. Gyakorlatilag az évente egyszer előforduló, sziruppá cukrozott paradicsomleves és a csokiöntetes piskótakocka volt az egyetlen, ami osztatlan sikert aratott, a többit mindenki csak turkálta. A középiskolában gyakran elkísértem ebédelni a menzás osztálytársaimat, ránézésre az ottani ételek is ugyanilyen gusztustalanok voltak. Nem az a fő gond, hogy a menzakonyháknak kevés pénzből kell gazdálkodniuk, hanem az, hogy egyszerűen nem tudnak főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!