Aki öngyilkos akart lenni vagy meg is próbálkozott vele az miért akarta vagy próbálta?
Én akartam. A családi problémáim miatt, apám megütöt párszor, pedi semmi rosszat nem csináltam de hát apám alkoholista, szóval szinte mindennap be volt rúgva. Van egy nővérem, és amióta van pasija le se szar. Anyám meg nem velünk él. Lényegében úgy éreztem, hogy senkim, szinte senkim nincs, minden rossz szót mondtak rám. Suliba is az alakon miatt(vékony vagyok), meg kiközösítettek, állandóan azzal jöttek hogy de megvernének. Meg elég szegény körülmények között élek, örülök, ha van kaja. Ráadásul nem rég derült ki, hogy édesapám súlyos beteg a tüdejével, a sok cigitől.
Naja. De most adtam magamnak még egy esélyt. Ez ment jóformán 3 évig a családomban, és a suliban is is ott nem mindig, mert volt pár jó időszakom, de most... :) Hidd el, megéri megvárni, és tenni a jó dolgokért, azt hiszem, hogy most érzem először magam szerencsés embernek. :) Felvettek álmaim sulijába, egy olyan osztályra, ami rászorulóknak van hirdetve(AJTP), és koleszos leszek a gimibe, tehát itthon sem kell lennem szinte, és hallgatnom apám ordibálást. Persze szüksége van rám, mert beteg, de úgyis hétvégente haza jövök.
És a felvételit is szuperül írtam meg, mert tettem érte, azért, hogy ebből a rossz helyzetből kikerüljek.
Én akartam lenni öngyilkos, de egyrészt rájöttem hogy előttem az élet, másrészt...Megéri türelmesnek lenni az élettel kapcsolatban.csak kitartás kell és pozitiv hozzáállás..:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!