Kullancs elpusztul attól hogy ha rátaposok?
Gondolom úgy, hogy nincs gazdatestben.
Igen.
Egyszerű, nézd meg miután rátapostál hogy szétlapult-e :D
Egyébként az első kommentet javítanám, pókszabásúak a kis genyák, nem rovarok.
Kutyáimból nem egyet szedtem már ki, és mindegyik taposás által lehelte ki a lelkét, betonon.
Lehet hogy nem jön össze elsőre, mert mondjuk épp a cipő bordái közé esik taposás közben, vagy kicsit mellélépsz, de semmi lehetetlen nincs benne.
Persze betonon, a földúton mászkálva ha látom megy a ruhámon akkor aztán hiába taposom az kiröhög engem. Meg azok a szarvasbogarak pláne amik állandóan az ember hajába repülnek, még vissza is repül a földről a hajadba újra, miután megtapostad. El lehet taposni őket csak túl nagy a túlélési arány, keményebbnek kell velük lenni.
Aztán nehogy elkezdjünk sajnálni egy olyan rovart ami semmi más élőlénynek nem elesége, ergo tök feleslegesen van a bolygón, de cserébe több súlyos betegséget is terjeszt. Rohadjon meg mind, nyomjátok ki a beleit mindegyik kullancsnak, esélye ne legyen a cipő alól kijutni még élve.
Ezért is jegyeztem meg hogy meg kell nézni, szétlapult-e őnagysága.
És igen, nyilván alap a kemény felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!