Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gáz ha fehér vagyok?...

Miért gáz ha fehér vagyok? Miért szólnak meg emiatt?

Figyelt kérdés
Sok ember azzal jön, hogy olyan hófehér vagyok, miért nem napozok, vagy szolizok. Szoliba nem szeretnék járni, mert azt károsnak tartom, a nap is ártalmas a bőrömnek, soha nem szoktam napozni sem. Csak leégek a napon, kenhetek akármilyen naptejet magamra. Alapozókból is a legvilágosabb szín kell, legalább ebben könnyű dolgom van. A családom többi tagja olyan barna eleve is, én meg olyan vagyok mint ha kb. egy igazi német lennék.
2017. márc. 23. 08:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
28%

Ha nő vagy, akkor emeld ki a bőröd színét megfelelő ruha és színválasztással. Sok férfi van oda a hófehér keblekért, vállért. Menj rá az arisztokratikus, kényeskedő dáma módra.

Ha férfi vagy, akkor szerintem is jó, ha van legalább egy minimális napsütötte színed, hogy látszódjon, hogy nem egy szobában ülsz egész nap. Néha természetben is legyél.

2017. márc. 24. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!