Az normális ha a bugyim mindig tele lesz fehér trutyival? Mármint tudom hogy van ilyen de nekem túl sok van ezért nem is merek a fiúkkal mit kezdeni mert félek mit szólnak hozzá?!
Hát tele azért ne legyen, de az bizony lehetséges, hogy állandóan nedves a bugyid.
A szerencsésebbeknek szinte semmi sincs.
A normális hüvelyfolyás, az normális, hogy van. Az a hüvely védelmét szolgálja. És egyéni dolog, hogy kinek mekkora mennyiség a normális.
Ha annak hirtelen növekszik meg a mennyisége egyik napról a másikra, ha szagos lesz, ha viszket, ég a nemi szervnél, akkor beszélhetünk fertőzésről, ami viszont nem normális, azt kezeltetni kell.
De a rendes hüvelyi folyást nem. Annak célja van. Hogy konkrétan hogyan szolgálja a hüvely védelmét, azt itt most nem szeretném taglalni, ha akarsz és amúgy nem is árt, ha utánanézel.
És mit szólnának hozzá a fiúk? Nyilván ha fiúval leszel együtt, ha majd eljön az ideje, akkor előtte letisztálkodsz és tiszta fehérneműt húzol.
Nekem is tele van a nap végére fehéres trutyival.De nekem szerencsére nem üt át meg ilyesmi.Sokat fel is szív a bugyi,de a tanga nem sokat..
Pisilés után ki szoktam törölgetni talán azért nincs túl sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!